Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire szimpatikus,vonzó ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szimpatikus,vonzó ha egy 30 fölötti fiatal anyuka ennyire ad magára és "él"?

Figyelt kérdés
30+os,többgyerekes fiatal anyukaként,részben a munkámból adódóan is de nagyon aktívan sportolok,edzek,többnyire fitness,jóga területén,ami elég látványos rajtam,tehát közel se hagytam el magamat testileg,sőt:)Nagyon igényes nőnek tartom magamat minden téren,szeretek bulizni is és szexuálisan is legalább annyira aktív vagyok még mint 20-on évesen,ha nem jobban:)Ezek a külső és belső tulajdonságok mennyire vonzóak,szimpatikusak egy többkisgyerekes anyánál?

2020. nov. 10. 14:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 anonim ***** válasza:
74%
És mi a többkisgyerekes anyuka státusza? Házas, elvált, válófélben, nyitott kapcsolatban? Titkos szeretőt keres, szabadidős társat kéthetente vagy pótapukát is? Ezektől is erősen függ, mennyire szimpatikus vagy se.
2020. nov. 10. 18:34
 42/104 anonim ***** válasza:
56%

Engem nem érdekel hogy lepontoznak de nem fogok puncsolni meg olyan válaszokat írni amit a kérdező hallani szeretne.

Kiírt a kérdést. Kapott rá őszinte válaszokat. Az már az ő baja ha képetelen a gyomra bevenni az igazságot. Ez a fene nagy női egó... Azt hiszik hogy körülöttik forog a világ.

A kérdező meg pont azt kapja amit megérdemel. A 18-30 éves gyermektelen nőkért a férfiak bármit képesek megtenni.

De amint a nők kiesnek ebből a tartományból és először szembesülnek a valósággal, hogy a legtöbb nő egyetlen értéke az az hogy van p*nája rögtön jön a hiszti.

Tisztelet a kivétel az IGAZI NOMRÁLIS nők.

2020. nov. 10. 18:37
 43/104 anonim ***** válasza:
15%
Bunkó stílus? Ugyan már! Miért kellene finomkodni? Az lenne az igazi hazugság! Egyébként meg nem a stílusért kellene ágálnod, hanem a kérdésre adott válasz hasznosságán Miss. Etikett! Ééérdekes, hogy volt már egy csomó kérdés, amire elég volt egy egyszerű válasz. Én nemet írtam, és Miss. 73-75-78-79% lehúzott 0%-ra. Jaaa igen, az volt a kérdés, hogy a magyar férfiakat miért zavarja az, ha egy magyar nőnek külföldi párja van. Én azt írtam hogy engem nem zavar. Nos ez 0%-ot ért. Gratulálok, így járatjátok le magatokat. Az meg hogy 75-80%-otok van, az is mit jelent? Hogy ugyanígy felhúzzátok egymást! Remélem az életben is ennyire sikeresek vagytok, de gyanítom hogy nem, valahol meg meg kell bosszulni ezt a sikkertelenséget.
2020. nov. 10. 18:46
 44/104 anonim ***** válasza:
21%

Ebben a kategóriában tökmindegy mit írsz, vagyis tökmindegy mennyire nem sértőn és őszintén válaszolsz. A lényeg, hogy a kövér nőket 25 vagy 30 felett macskával istenítsd, ha kell akkor pedig gyerekkel:D

Ha ezeket a kategóriákat betartod 80%-os értékelés meglesz, de ha egy olyat odaírsz, hogy neked a vékony lányok tetszenek akkor egyből max 60%-ot kaphatsz:D

Erre már mindenki rájött aki ráakart.

2020. nov. 10. 18:51
 45/104 anonim ***** válasza:
12%
Van nekem is csinos 42 éves nő ismerősöm, 6-8 évet letagadhat, sportol, egészségesen étkezik, de van két gyereke és a pasik 95% a nem tekinti nőnek, max 1 menetre kell nekik. Plusz a nő még 40 felett is bulikázik, minden 3. nap sokat iszik (de nem látszik rajta), ami különösen elborzasztó.
2020. nov. 10. 18:55
 46/104 anonim ***** válasza:
68%

Hú de parasztok vagytok. Ha lesz gyereketek, akkor utána már ne menjetek sehova, hagyjátok el magatokat, csak a gyerekkel foglalkoztatok. Sörözés sem lesz többet a haverokkal.

Ennyi idióta gyereknek egy helyen!

2020. nov. 10. 18:59
 47/104 anonim ***** válasza:
0%
Ezen az oldalon tök mindegy mit írsz, ha leírod pontosabban mint Einstein a relativitás elméletét, azonnal kapsz 10 ból 8 v 9 piros jelet. ha 1 meg 1 az 2, akkor azonnal jár érte a piros, mert az itt lévők 80% a szerint az 3. Ezért nem szabad már ide írni. Főleg a nők húzzák le amúgy. Ha te 30+ évesensportosan férfiként vágysz még egy 30 as csinos nőre akinek nincs gyereke (és neked sincs), akkor azonnal jön a piros.
2020. nov. 10. 19:00
 48/104 anonim ***** válasza:
19%

Jaja ha nem azt a valaszt kapod, amit hallani akarsz, akkor bunko. Ha habos babos meg jaj mucika, az meg mar nyero valasz. Nem birod a kritikat, mert joggal veszed magadra es tudod, hogy igaz.

Az eletben nem mindenki szeretne neked megfelelni, fogadd el.

Nekem pl a kerdezo tipusu nok marhara nem tetszenek, felolem barmennyit bulikazhat, barmennyi felulest csinal, barmilyen az agyban, mert szimplan taszito ez a tipus es stilusu, kortol fuggetlen.

Es a kerdezo stilusa miatt irom ilyen stilusban.

2020. nov. 10. 19:01
 49/104 anonim ***** válasza:
7%
45 ös vagyok, nulla százalék. Ezt nevezem, B.sszátok meg, mutassam a nő facebook profilját? Ennyi agyhalottat egy helyen. Kint lesz az adatlapján, hogy elvált, plusz 2 gyerek, csinos is lesz, de sok piás-bulizós kép is lesz kint. Ja és ismerem évek óta személyesen. Miért kell lepontozni? Miért?
2020. nov. 10. 19:02
 50/104 anonim ***** válasza:
0%
Tudom! Volt olyan kérdés is, hogy "Féfiak, nektek milyen nők tetszenek?" Erre azt merészeltem írni, hogy 48-54kg az ideálom, húúúú 9db lepontozás egyből. Mégis, ki a f*sz húzhat le ezért? Sőt, igazából pont ezek az emberek miatt nem érdekel már a diplomatikus stílus sem. Igen, a 48-54kg os, gyönyörű---Olvassátok mégegyszer: 48-54kg-os gyönyörű karcsú lányok. Tudjátok! Amilyenek ti a büdös életbe se lesztek, és most itt a gyk-n be is bizonyítottátok, hogy lélekben ugyanolyan gusztustalanok vagytok, mint a külsőtök. Aztán ne merjetek itt azzal jönni, hogy nem számítanak a kilók csak a belső értékek! Ez már azért is buktátok, mert az ilyen irigy, szipirtyó viselkedéssel ne is csodálkozzatok azon, hogy a kutyának sem kelletek. Aztán gyertek ide a gyk-ra törleszteni a férfiakon a szerencsétlen életetek miatt! Hajrá! Ha meg a gyk-nak jelentitek ezt a választ, akkor meg csak nekem tesztek szívességet, ugyanis innen üzennék az illetékeseknek, hogy gondolják már újra a pontozási rendszert, mert tarthatatlan az, hogy mindenkinek korlátlan mennyiségű pontozás áll a rendelkezésére, sőt az is diszkriminatív, hogy eg magasabb %-ú felhasználó több pontot ér! Miért is? Meg nézzék már meg azokat a kérdéseket is, ahol pusztán a válasz szubjektív szimpatikussága alapján húznak le emberekek. Vagy az is megoldás, hogy írják át a "haszos" szót "szimpatikusnak". Meg ezeknek a százalékoknak sincs semmi értelme. Ha igen, mégis mi?
2020. nov. 10. 19:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!