Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire szimpatikus,vonzó ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szimpatikus,vonzó ha egy 30 fölötti fiatal anyuka ennyire ad magára és "él"?

Figyelt kérdés
30+os,többgyerekes fiatal anyukaként,részben a munkámból adódóan is de nagyon aktívan sportolok,edzek,többnyire fitness,jóga területén,ami elég látványos rajtam,tehát közel se hagytam el magamat testileg,sőt:)Nagyon igényes nőnek tartom magamat minden téren,szeretek bulizni is és szexuálisan is legalább annyira aktív vagyok még mint 20-on évesen,ha nem jobban:)Ezek a külső és belső tulajdonságok mennyire vonzóak,szimpatikusak egy többkisgyerekes anyánál?

2020. nov. 10. 14:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 anonim ***** válasza:
36%

#15-ös voltam...

Háááát nekem az ismerősi körömből kb 0db embert ismerek aki öszejött gyerekes anyukával. És anno egyetemen mikor erről beszélgetttem a srácokkal ott kivétel nélkül mindenki ezen az állásponton voltak.

Persze biztos hogy van ilyen is nem azt modnom hogy ne létezne. De ez tényleg a pasik túlnyomó többségét kizárja az is tuti.

Ezek mind másodlagos szempontok hogy mennyire bulis vagy ki hagyta el vagy mennyire normális.

"Akik még úgy gondolkoznak, hogy 30as létére gyerekkel elhasznált azok a saját anyjukról is így beszélnek, mert megszülte őket?"

Héééé!!! Senki sem mondja ezt. Anyukámmal különösen jó kapcsolatom van. Nem csak szülőm hanem a barátom is egyben. Tök jófej :)

Itt kereslet kínálattal van a gond.

A kérdésem a következő ismételten: Miért akarnának egy 30-as anyukát amikor egy fiatal gyermektelen feszes 20 évest is megkaphatnak a pasik?

És mint már mondtam ez az én korosztályomra vonatkozik leginkább. Idősebbek nyilván jobban elnézik ezt.

2020. nov. 10. 15:24
 22/104 anonim ***** válasza:
89%
A segged biztos jó, de nekem a stílusod nagyon nem. Magadnak megfelelsz azt látom, és végső soron ez a lényeg.
2020. nov. 10. 15:28
 23/104 anonim ***** válasza:
63%
Ha a gyerekek rovására megy, mert folyton nagyinál vagy bébiszitternél vannak, amíg önmegvalósítasz, akkor gáz, pláne ha hetente új "apukájuk" van. Ha netán mégis megoldod a rugalmas munkaidődben meg a srácokkal együtt a sportot meg a nagy társadalmi életet, akkor viszont irigylésre méltó.
2020. nov. 10. 15:45
 24/104 anonim ***** válasza:
19%
Gondolom mivel gyerekeid vannak, van nekik apjuk is, azaz a ferjed, akivel atszexualizalhatod a fel eletedet. Tehat akkor mi a kerdes? Ki massal akarsz te fetrengeni? :D
2020. nov. 10. 15:49
 25/104 anonim ***** válasza:
35%
Attól mert gyereke van, nem áll meg az élet, neki is kell szórakozni. Van apja is gyereknek, majd vigyázz rá.
2020. nov. 10. 16:32
 26/104 anonim ***** válasza:
100%

25.

Esetleg az nem opció, hogy a szülők együtt menjenek szórakozni (mint pár, biztosan szívesebben mennének együtt, nem?) és a nagymama vagy egyéb rokon vigyáz a gyerekekre. Feltéve, ha létezik ilyen. Nálunk gyerekként ez volt, ha szüleim mentek valahová, mint mentünk "a mamáékhoz", és mivel hatalmas házuk volt ott is maradtunk sokszor egész hétvégékre meg fél nyárra.

2020. nov. 10. 16:34
 27/104 anonim ***** válasza:
0%
Hiperaktív, sírós, nyávogós gyerekek mellett egy szintén szingli apuka lenne a jússod .Hajrá!
2020. nov. 10. 16:44
 28/104 anonim ***** válasza:
0%

24: "Gondolom mivel gyerekeid vannak, van nekik apjuk is, azaz a ferjed, akivel atszexualizalhatod a fel eletedet. Tehat akkor mi a kerdes? Ki massal akarsz te fetrengeni? :D"

A nők nem egészen azokkal a férfiakkal akarnak szexelni, akikkel eltartják magukat.

2020. nov. 10. 16:51
 29/104 anonim ***** válasza:
31%
Semennyire, dugni jó de a gyerekeit nem fogom nevelni.
2020. nov. 10. 16:53
 30/104 anonim ***** válasza:
59%

Én nem vagyok oda a szingli anyukákért, és nem jönnék vele össze.

Tőlem bármilyen szép lehet, meg okos ha ott a gyerek. Ilyen alapon ha ennyire tökéletes akkor lehet, hogy kiállhatatlan hiszen egy tökéletes nőt senki nem hagy ott, vagy nagyon rosszul választ főleg a gyereknek apát ami nem rám tartozik.

2020. nov. 10. 17:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!