Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szimpatikus,vonzó ha egy 30 fölötti fiatal anyuka ennyire ad magára és "él"?
Nem tudom őszintén, hogy mire számítasz egy 30-as független pasi.
Pont annyira fog téged választani egy 20-27 éves fiatal gyerektelen növel szemben.
Mint amennyire te választanál egy munkanélküli, aggszűz, 35+-os Incelt.
69! Neagodj miattam, nincs törékeny lelkem. 🤣
66*
Istenem mennyi femminista van itt. Ezek a lepontozások tényleg szánalmasak.
#72-es leírta lényeget! Ha pont úgy meg lenne fordítva a kérdés mint ahogy írta is akkor meg a nők lennének felhábordva hogy mégis nekik miért kellene össszejönni egy "munkanélküli aggszűz 35+-os Incellel".
Egyszerűen nevetségesek itt most a nők. Gondolom sokan magukra ismertek... Kérek egy lepontozó nőt hogy válaszolja meg a kérédést hogy mégis mi oka lenne egy 30F nek egy többgyerekes 30N anyukát választani egy 20-27 gyermektelen nővel szemben? Választ kérek és nem hiszit! Miért olyan felháborító ez???? Hahó???
Talán annyi oka lenne, hogy a 20-25 közötti lányok nem 30-35 feletti pasira vágynak. Szóval ez elég nehéz mutatvány lesz neki.
Ezt leszámítva meg nem érdekel kivel jön össze, nem is ez volt a kérdés.
#76nak írom
Nem ezt kérdeztem... Nem több mint 10-15 éves korkülönségekről beszéltem. Hanem 0-10 közöttivel.
A legöbb nő a társkeresőkön egyébként 0-10 évet állít be. Kevesebben de azért megletősen sokan ettől még jóval többet is. (Meglepődnél hogy az ismerősi körömben is hányan vannak így párkapcsolatban. De ez egy másik téma)
Irónikus módon amúgy éppen tegnap válaszott egy 41 éves férfit a 26 éves női ismerősöm a 29F szaktársam helyett XD
Azert az is erdekes, hogy a nok ha 1-2 evvel idosebbek a pasinal, idegbajt kapnak es egybol elutasitjak.
15-20 evvel idosebb pasi aaaaz nem baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!