Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg léteznek olyan férfiak, akik szerint nem a 18-30 közötti lányok a leggyönyörűbbek?
1. Elhiszem, hogy nagy az egó még egy névtelen, arctalan oldalon is, de legalább itt próbáljunk mélyen magunkba nézni és őszinték lenni... És tegyük félre a "savanyú a szőlő" érzést, ami sok idősebb férfit arra sarkall, hogy csakazértis azokat a korosztályú nőket mondja a legszexibbnek, akiknél a legnagyobb esélyt látja a sikerre.
2. Szexualitás kategória, tehát VONATKOZTASSUNK EL a párkapcsolati részétől, hogy egy fiatal lány mennyire érett egy komoly kapcsolatra, illetve a korkülönbségről is. Szexuális tapasztalatot vagy tapasztalatlanságot se próbájunk meg belelátni, sokszor némelyik 14-16 éves tapasztaltabb és jobb az ágyban, mint 40 körüli nők.
3. Almát az almával, körtét a körtével hasonlítsunk. Tehát egy elhanyagolt, előnytelenebb genetikával rendelkező elhízott 21 évest ne hasonlítsunk egy ilyen 40-eshez: [link]
Tehát csak szexuális vonzalom tekintetében nézve léteznek olyan férfiak, akiknek az idősebbek jönnek be és nem játszik szerepet SEM a kényszer (másra esély nincs vagy sokat kéne érte sugar daddyskedni) sem a szerelem/érzelmek, hogy komoly kapcsolatban csak érettségben hozzáillő nőt tudna elképzelni és az ritka a fiatalabb korosztályban. Esetleg volt 1-2 rossz tapasztalata fiatalabbal és jó tapasztalat fullos idősebbel.
:D
Vannak ilyen elvetemültek, de én biztosan nem tartozom. közéjük. :D
a gyönyörűséget tekintve a fiataloknak külsőre előnyük van a koruk miatt, de még ilyen téren sem biztos, hogy nyernek
én voltam 20 körüli lányokkal, számomra elég szépekkel (husisabb kategória jön be), voltam idősebb nővel is aki szintén elég szép volt külsőre
a fiatalok is elég jók voltak, viszont az idősebb korosztállyal is nagyon jó tapasztalatom van, nem csak szexre gondolok itt, sőt főleg nem csak arra!
nagyon személy függő, hogy ki mennyire gyönyörű, izgató
Számomra inkább 35-45 közötti nők! Nem tudom meg mondani miért.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!