Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeltetek már alkalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek már alkalmi kapcsolatban 3 gyermekes 30-40 közötti nővel?

Figyelt kérdés

Ha igen, hogy jöttetek össze?

Milyen volt vele a szex?

Milyen extrém helyeken csináltátok?

Hány évesek voltatok és mennyi a nő, vagy nők?

2020. szept. 25. 10:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%

Neten szedtem össze.

Szar volt, olyan löttyedtek voltak a mellei, mint két félig kiszívott tejeszacskó.

Ráadásul agyára mehetett a gyereknevelés, mert ilyen szavakat használt, hogy kuki, meg nuni, mint valami óvodás.

2020. szept. 25. 11:00
 2/14 anonim ***** válasza:
47%
én csak 1 gyerekes majdnem 40-es nővel voltam bocsi :(
2020. szept. 25. 11:12
 3/14 Williamspear ***** válasza:
50%
IQ-d mennyi?
2020. szept. 25. 11:14
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Nekem az ismertségemben volt, és nagyon jól tartotta 3 gyerek után magát, elvált volt és hiányzott neki a testiség, nagyon jó volt vele. Semmi extrém hely nem volt, nála vagy kocsiban volt.
2020. szept. 25. 11:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, s akkor mi van? Ugyanolyan volt mint bárki mással, attól hogy gyereke v. több gyereke van valakinek a szexet nem ez határozza meg.
2020. szept. 25. 11:34
 6/14 zol56 ***** válasza:
72%

Ő

40-50 között 2 gyerek férj egy háztartásba de külön. Alacsony, vékony tényleg nagy cici nem szilikon. Formás nem ereszkedett. Jó alak. Arcon, öltözködésen látszott a 48+ de nagyon dekoratív volt.

Én

30-35 között egyedül. Sportos fiatalos kinézet. (akkor, te atyaég most meg... :-)) szóval látszott rendesen a korküöbség.

A szex extra jó volt. Nem volt

változatos volt amit nem engedett, de kárpótolt a forma és az egyéb engedékenysége. Plusz extrát adott a tudat hogy jóval idősebb.

Extrém hely vele nem volt.

2020. szept. 25. 12:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
nincs gyerekem, de 35-40 között több fiatal férfival is szexeltem. Volt, amelyik igazán jó volt.
2020. szept. 25. 14:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Volt ilyen szeretőm, de míg tartott a liaisonunk, sohasem vettem le a melltartóját. Kárpótolt a segge, ami viszont nagyon formás volt.
2020. szept. 26. 14:36
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Feleségem 44 éves, 3 gyerekes anyuka. Én 28 éves vagyok.

7.éve vagyunk együtt. Minden nap szexelek ilyen nővel...

Ráadásul volt házasság előtt bőven ilyen kalandom...

Imádom!!!!

2020. szept. 26. 16:10
 10/14 anonim ***** válasza:

Volt több ilyen nővel kalandom.

Én 28 éves vagyok most, a nejem 44 7. éve vahgyunk egy pár.

Érdekes több szextárskeresőn voltan fent. Senkivel onnan nem jött össze... Mindegyik MILF-et a fecabook-on hódítottam meg.

2020. okt. 4. 22:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!