Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már alkalmi kapcsolatban 3 gyermekes 30-40 közötti nővel?
Ha igen, hogy jöttetek össze?
Milyen volt vele a szex?
Milyen extrém helyeken csináltátok?
Hány évesek voltatok és mennyi a nő, vagy nők?
Neten szedtem össze.
Szar volt, olyan löttyedtek voltak a mellei, mint két félig kiszívott tejeszacskó.
Ráadásul agyára mehetett a gyereknevelés, mert ilyen szavakat használt, hogy kuki, meg nuni, mint valami óvodás.
Ő
40-50 között 2 gyerek férj egy háztartásba de külön. Alacsony, vékony tényleg nagy cici nem szilikon. Formás nem ereszkedett. Jó alak. Arcon, öltözködésen látszott a 48+ de nagyon dekoratív volt.
Én
30-35 között egyedül. Sportos fiatalos kinézet. (akkor, te atyaég most meg... :-)) szóval látszott rendesen a korküöbség.
A szex extra jó volt. Nem volt
változatos volt amit nem engedett, de kárpótolt a forma és az egyéb engedékenysége. Plusz extrát adott a tudat hogy jóval idősebb.
Extrém hely vele nem volt.
Feleségem 44 éves, 3 gyerekes anyuka. Én 28 éves vagyok.
7.éve vagyunk együtt. Minden nap szexelek ilyen nővel...
Ráadásul volt házasság előtt bőven ilyen kalandom...
Imádom!!!!
Volt több ilyen nővel kalandom.
Én 28 éves vagyok most, a nejem 44 7. éve vahgyunk egy pár.
Érdekes több szextárskeresőn voltan fent. Senkivel onnan nem jött össze... Mindegyik MILF-et a fecabook-on hódítottam meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!