Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már alkalmi kapcsolatban 3 gyermekes 30-40 közötti nővel?
Ha igen, hogy jöttetek össze?
Milyen volt vele a szex?
Milyen extrém helyeken csináltátok?
Hány évesek voltatok és mennyi a nő, vagy nők?
Nem de szivesen kipróbálnám
20/f
18 évesen első komoly barátnőm 26 éves volt. Erős alkatú, magas srác voltam, ráadásul korérett gondolkodással. Épp összeillettünk!
Válásom után 29 évesen összejöttem egy 49 éves nővel. Annyira bombázó volt, hogy a huszonéves nők elbújhattak mellette. Vékony, sportos, mégis szép mellekkel, kerek fenékkel, bájos nőies arccal. Szexben nagyon ott volt a szeren! Kellő mértékben volt perverz és romantikus. Okos értelmes vállalkozó nő volt. Életem egyik legdögösebb, legnőiesebb partnere volt! Majd egy - két partner után megismertem nejem, aki mindezt tudta hozni korombéliként. 50 évesek vagyunk, de feleségem két szülés után is igen szexi, hiperaktív az ágyban és perverzióktól sem mentes. ;-)
én 2 és 4 gyerekessel is voltam alkalmiban,
neten jöttünk össze, ott oismertem meg,
a szex minősége és a nő vonzósága nem gyerek szám függő,
a 4 gyerekessel nagyon jó volt
gyerek nélkülivel meg volt már nemjó,
40f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!