Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péniszen apró kis fehér folt szerűségek mik? Fordyce-foltok?
Figyelt kérdés
Lehet hogy a faggyúmirigyek? neten néztem és úgy néznek ki nekem is. a makkom alatt nem sokkal a bőrőn vannak ilyen fehér kis keménykés pöttyök. meg a péniszemen is lehet látni pár helyen ilyen fehér foltokat. nem fájnak nem nőnek nem gyulladtak be nem váladékoznak meg semmi csak kicsit megijedtem most hogy láttam. De nem lesz baj nem? van még akinek van ilyesmi gondja? ezeket ellehet távolítani?tegnap 22:33
1/6 anonim válasza:
Nem lesz baj. Idővel csökken majd a számuk (ha nem 40 évesen vetted észre), nem kell eltávolítani, mert semmiben nem zavarnak. Nem is túlságosan feltűnők, csak ha valaki alaposan tanulmányozza a péniszedet.
Rengeteg fiúnál előfordul, néhány szerencsésnek kevesebb, másnak meg több van belőle.
2/6 A kérdező kommentje:
18 vagyok akkor remélem csökken majd. köszi a választ!
tegnap 22:51
3/6 anonim válasza:
Van. Teljesen ártalmatlanok. Ha zavar akkor eltàvolíthatók.
4/6 anonim válasza:
Majd bőrgyógyász megmondja. De ha eddig nem volt és most lett, akkor lehet szemölcs is. Az pedig nagyon fertőző, gumival is. A "keménykés" szó is erre utal
5/6 A kérdező kommentje:
ja nem szemölcs az fix mert már régóta ott vannak csak most kezdtem el vele főleg foglalkozni eddig nem érdekelt. szemölcsöm volt már lábamon is és az full más. meg nem fáj semmi és nem nagy nagyon apró kis szemek és nem kemény csak nem tudtam hogy irjam le xd
tegnap 23:24
6/6 anonim válasza:
Kicsi barát, lábon totál más HPV fajok szoktak lenni, mint nemiszerveken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!