Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarja a nőket a fordyce-foltos pénisz?
Figyelt kérdés
Elég sok folt van rajta.2018. ápr. 7. 23:36
2/7 anonim válasza:
Semennyire se zavarja. Elfogadják, hogy olyan.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi #2
2018. ápr. 8. 00:12
5/7 anonim válasza:
nekem volt már dolgom ilyen pénisszel, de semmi probléma vele, nem zavart. ez nem betegség. sőt érdekesnek találtam mert előtte még nem láttam ilyet.
6/7 anonim válasza:
Nincs mitől tartanod!Nekem a makkom szélén van elég sok ppp pötty, igen sok partnerem volt, de soha egyetlen egy lánynak sem volt vele semmi gondja, nem is fogalkoztak vele. Egy kedvesem volt, aki nem tudta mi az és megkérdezte, aztán annyi, egyáltalán nem zavarta.
Szóval ne aggódj, nem fogja zavarni a lányokat :) !
34F
7/7 anonim válasza:
Küldesz képet? Ilyet még nem láttam és nem is tudom milyen az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!