Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasikat nem zavarja, hogy egyes szex videókban a nőnek is farka van?
Azok nem nők, hanem pasik, nőnek öltözve, kisminkelve, esetleg szilikonmellel és vékony testalkattal. Esetleg némi plasztikai műtét is befigyelhet. De ők férfiak.
Amúgy egyes férfiaknak, akik nem találták meg még a nemi hovatartozásukat, könnyebb egy olyan "lánnyal", akinek farka van.
de
és nem is nézem
de pl a Hermafroditának mind farka ,mind melle puncija is van
az érdekes
Ladyboy a királyság mindenki vágyik rá.
Jövő hónapban megyek pattayaba aztán kapni fog a seggem rendesen.
Amúgy én full heteró vagyok, csak szeretem a különlegességeket.
Nem feltétlen van gond a nemi identitásukkal. Van benne valami izgató, ha valaki megdug, mivel az egy kétségtelenül kiszolgáltatott helyzet, és a másik uralkodik feletted. Ez pedig izgató is tud lenni.
Viszont mivel nem melegek, ezért az, ha egy másik pasas dugná meg őket, nem esne jól nekik, sőt... viszont egy ladíboy, aki külsőleg úgy tűnik, mint ha nő lenne, már teljesen más. A férfiak vizuálisabb lények, ha látnak egy női(nek tűnő) arcot, egy nőies testet, nem az fog az agyukban jérni, hogy ő valójában férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!