Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Tegyük fel, hogy egyedül vagy férfi egy szigeten ahol rajtad kívül csak nők laknak. Ebben az esetben mi történne? Soha nem szexelnétek? Ilyenkor nem venné át az ösztön a "hatalmat"?
Én nem szexelnék velük, mert nem izgatnak.
De szerintem tök jó barátok lennénk. :D
Visszakérdezek. Te mit csinálnál fordított helyzetben, csupa azonos neművel?
Nem vagyok meleg, de úgy gondolom, hogy nekik az a természetes ösztönük, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, tehát nem lenne minek "átvennie a hatalmat".
42F
Bocsi, en is lany vagyok aki a fiukat szereti de kettovel elottem leirtak a gondolataimat.:)
Mivel meleg lenne a ferfi ezert ferfi izgatna, ha pedig a no nem izgatja fel akkor 10 nap utan sem fogja velemenyem szerint.
Én is inkább összehaverkodnék velük. :D
Ez, hogy az ösztön átveszi a hatalmat, és akkor kívánnám a nőket, hülyeség. Akkor venné át, ha megjelenne ott egy másik férfi :P
De mivel a szükség nagy úr, ha meg is dugnám valamelyiket, nem élvezném. Olyan lenne, mint egy maszturbálás, csak épp pɪnával, semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!