Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 év közötti pasik nektek mennyire vonzóak a kicsit idősebb nők?
A 35-40 év közötti nőket mennyire tartjátok vonzónak szexuálisan?
Mik a pozitívumok és negatívumok?:)
1. A pozitívumok:
Hát, hogyha sexy, akkor nagyon vonzó!
Ha látszik a nadrágján vagy fürdőruhában, hogy szép, nem túl nagy kerek feneke van vagy szép formás, kellően nagy mellei vannak. (Esetleg mind 2 ilyen testrész megvan egy nőnek) és, ha még szép állapotú a puncija... huuu de jó lenne ilyennel egy jó hosszú szex🙄😉
20F
#2-es vagyok; külön commentbe akarom kifejteni a negatívum részt:
De vannak 35-40 éves lerobbant nők is vagy alapból nem voltak nagyon szexuálisan vonzók.
Akinek ilyen lapos vagy fura formájú feneke van vagy a összement fonnyadt, ráncos az nagyon taszító tud lenni. Ha a pina besötétült, a szeméremajkak már szétálnak és össze fonnyadtak.
A lefele lógós (lapos) mellek, a túl nagy hájréteg, akár derékon vagy más helyeken is. A nagy, feldombosodott medence (a has és a nemiszerv közötti rész)
Szerintem sokan így vannak még vele, nekem is az ilyen nő nagyon taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!