Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes egyáltalán ez? Egy idősebb férfi és egy fiatal lány közötti viszony? L
Hosszabb távon is működhet ez a viszony ha a lány elég bevállalós, és nyitott az új dolgok kipróbálásában 1-2 tabut kivéve? (kaki-pisi szex, és az animal)
Leszögezném h nem támogat pénzel, és nincs felesége a férfinek.
Persze, mai bibsi világban minden helyes. Most jönnek majd a vágyakat meg kell élni, meg a szerelemben nincs kor meg hasonló mesedumák.
Igen ha elég bevállalós vagy, ami ugye megint nagyon fontos, ezis a bibsimese része ugye, a nyitottság. Elég baj ha bevállalósnak kell lenni, nehogy lelépjen az apakorú kany.
Viszony egyébként működhet, de nem sokkal több ennél.
Már rosszul kezdődik!
Ha te itt kérdezősködsz erről,az annyit jelent hogy bizalmatlan vagy!
A bdsm dolgoknak meg ez az alapja!
Nem fog működni!
Régóta az oldal lakója vagyok. Sok történetet tudnék mesélni A tól Z ig.
Akik így kezdtek bele egy ilyenbe.Kortól függetlenül is.Csúnyán rá faragtak.
De a lényeg hogy ha csak ennyit tudsz a férfiról.Akkor előtte menj el templomba és imádkozz!
Azért írtam ki mert kiváncsi voltam mások véleményére is,h szerintük évekig is működhet egy ilyen viszony vagy csak ideig óráig, és nem csak ennyit tudok a férfiról.
Mielőtt ebbe belevágtunk volna, elég sokmindent megosztottunk egymással.
Semmi sem lehetetlen.
Mindketten felnőttek vagytok, ha az összhang megvan, miért ne?
A lány 23 évvel fiatalabb mint én. Majd 3 évig működött! És nem miattam lett vége!
47Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!