Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány 15-20 közötti lány miért akar lefeküdni tőle 10,20 évvel idősebb pasival?
Figyelt kérdés
ezt valahogy sose értettem.. én pl nem feküdnék le mondjuk egy 30 évessel:D
18/L
2016. dec. 30. 17:18
1/30 anonim válasza:
az igazi kérdés nem ez..hanem hogy miért nem velem?:)
32F
2/30 anonim válasza:
azért mert egy érettebb, tapasztaltabb, mentálisan is érett férfira vágyik, aki tudja hogyan kell kényeztetni a női testet. És nem vágyik egy fiatal, tapasztalatlan diszkómajomra...
3/30 anonim válasza:
Meg annak már van munkája ergo pénze is
4/30 anonim válasza:
Én még nem találkoztam ilyen fiatalabb lánnyal, de ha történne egy ilyen felajánlás (és épp nincs barátnőm), nem sokat gondolkodnék rajta.
30f
5/30 anonim válasza:
Kíváncsiságból. Más élmény.
Nekem a volt barátom 20év körüli, aztán voltam egy 43 éves férfivel is.
Mind a kettő jó volt, soha nem panaszkodtam barátomra se, csak az egyik ezért jó, a másik meg amazért :)
6/30 anonim válasza:
Mert ettol erettebbnek hiszik magukat, kozben eppenhogy a kislanyossagukat bizonyitjak vele.
7/30 anonim válasza:
Egyetértek a kettessel.
Tapasztalatlanságtalanítást vállalok.
26f
8/30 anonim válasza:
Én ettől nem éreztem magamat érettebbnek..
Mondjuk én 24 éves voltam nem 15-20,amikor viszonyom volt egy 40es pasival.
15 évesen még csak messziről kuncogtunk a fiúkra.. "az én időmben" :D :D :D
9/30 anonim válasza:
Mert a 18-20 körüli fiúk éretlenek. és nem feltétlenül csak a szexröl beszélel. Egy kapcsolatban is nagyobb biztonságot ad ha egy olyannal vagy együtt aki már tul van a kisfiús korszakán és sokkal felnőttesebb az értékrendje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!