Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány 15-20 közötti lány miért akar lefeküdni tőle 10,20 évvel idősebb pasival?
ezt valahogy sose értettem.. én pl nem feküdnék le mondjuk egy 30 évessel:D
18/L
Apakomplexus az agyad.. :)
Attól, hogy lefekszünk egy nálunk jóval idősebb pasival attól még nincs komplexusunk.
Hol lehetne már egy 30 éves férfi egy 18 éves lány apja. XD
Apakomplexus a keresztanyád pics@áját XD
Nem tudom, én is dugtam már 16 éves csajt, sajnos csak egy alkalmi volt, pedig fincsi szűk volt ;)
31/F
Én is szeretnék egy fiatal barátnőt. A fiatal lányok mintha jobban tudnának szeretni. Értékelik a kedvességet és nem azt látják a pasiban amit az idősebbek.
Persze kivételek is vannak...
Ha csak a szexet nézzük akkor a tapasztalat és hogy mi figyelünk a partner élvezeteire is. Nem csak a sajátunkra...
37F
De hol vannak ilyen lányok?:)
26F
Mert a 21-22 éves korosztályban gyakran a nőben több tökösség van, mint a férfiban. Én meg nem egy pávára vágyom, hanem egy igazi férfira. :)
Tisztelet persze a kivételnek, vannak nagyon érett és komoly férfiak 20 évesen is már, de van akit a sors egy nála jóval idősebb férfival hoz össze.
Úgy konkrétan lefeküdni, sosem akartam idősebb pasival, mert nem vágyom egyészakásra, de mindig idősebbekhez vonzódom. Jó mondjuk 20 év sok, de 10 az simán oké, egy 5 év meg a minimum. Nem tudom miért a velem egyidős fiúk idétlenebbek, szexistábbak, a humoruk is blőd. Köszönöm én senkinek nem szeretnék az anyukája lenni, de még a "csaja" sem. Ettől még nincsen apakomplexusom, csak a legtöbb velem egykorút nem tudom komolyan venni.
17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!