Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 közötti fiúk! Ti hogyan ismerkedtetek meg tini barátnőtökkel?
Sajnos sehol, pedig jó lenne egy tini csaj :)
25F
Facen
Az anyjának nem tetszett, de kiharcolta
Exem én 20 ő 16 volt
Ültem 3barátnőmmel a belvárosban, ő is 3barátjàval volt, rögtön leült mellém beszélgettünk a többiek is elvoltak. Elkérte a telefonszámom, randit is kért és azóta lassan 9hónapja együtt vagyunk:). 10 év korkülönbsèg van köztünk, ő egyébként remdes diplomás fèrfi, persze a szüleim nem örültek neki, de miutàn bemutattam őt nagyon megkedvelték. Az első közös pontunk a pszichológia iránti érdeklődés volt. Hátrány csak az első 2hónapban volt annyi hogy el kellett fogadtatnunk a barátainkkal/ családtagjainkkal hogy szeretjük egymást és hogy èn nem vagyok apakomplexusos ő meg endofil.
Remélem minden kérdésre sikerült vàlaszolnom:)
15l -25f
Ugyan olyan ismerkedés mint pl egy 16éves lány egy 17éves sráccal. Amugy én facén ismertem meg de már vége szal ja.
Itthon meg nem tudták.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!