Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szimpatikus,vonzó ha egy 30 fölötti fiatal anyuka ennyire ad magára és "él"?
Sokatmondó az a tény, hogy többgyerekes, vonzó, igényes anyuka mellől miért lépett le apuka...
Szóval elég sok szempontból alátámasztott az a tény, hogy egy hulladék vagy, még ha csinos is.
Remekül megmutatták ismét a válaszolók, hogy ide csak ítélkező pötsfejek járnak (tisztelet annak a kevés kivételnek).
Egy gyerekes ember nem bulizhat? Vagy ha bulizik, akkor máris "berúg" vagy "többre tartja a bulit meg a kefélést a gyerekeinél" és "hulladék ember"?
Ti akkora suttyó parasztok vagytok, hogy olyat a való életben nehéz lenne találni, de szerencsére itt van a gyakori...
Szerintem a pasik 99%-a már eleve nagy ívben el fog kerül azzal a ténnyel hogy 30évesen anyuka vagy. Nem arról van szó hogy nem készek rá vagy nem elég érettek az emberek hanem hogy senki sem akar bio ATM lenni és másnak a gyerekeit nevelni.
Mejegyezném én is látok top csajokat akik iszonyat szépek csinosak sportosak. De amit megtudom hogy gyerekük van az nálam is automatikusan kizárást jelent legyen akármilyen szuper jó is a nő.
Miért akarnának egy elhasznált 30-as anyukát amikor egy fiatal gyermektelen feszes 20 évest is megkaphatnak?
Inkább olyanokkal próbálkozz akik szintúgy egyedülállók. Vagy a nagyon idős korosztályból olyan 45-50+osak. Vagy még esetleg a totál reménytelen pasikkal.
Most meg jöhetnek az idétlen lepontozások a nők részéről...
30f
14:59
Ment a pacsi:)És nem véletlenül nem reagáltam a többi válaszolónak,hidegen hagy az ilyen ismeretlen módon történő ítélkezés de azért megdöbbentő hogy ilyen emberek vannak.
Ez lehet pozitív is (jó példa a gyerekeknek, fittség az öreg évekre) és negatív is, mivel láttam már olyan szülőt (bármilyen neműt) akinek ez a dolog a gyerekei rovására ment és bár extrém sikeres volt vagy ilyesmi, a gyerekei alig ismerték vagy elzüllöttek.
Tökéletes irodalmi példa Barty Kupor és a fia például. Női példát csak élőben láttam, irodalomban és a filmből most nem rémlik egy sem. (De nem is gondoltam bele igazán)
15.
Azért a való életben sokan vannak gyerekes nővel, hadjuk is ezt a 99 százalékot.
És azért, mert bulizik szar anya? Van ám a gyereknek apja is, jó esetben nagyszülő.
Meg azt is honnan veszitek, hogy a pasi lépett le?
Akik még úgy gondolkoznak, hogy 30as létére gyerekkel elhasznált azok a saját anyjukról is így beszélnek, mert megszülte őket?
Azért van jópár csinos gyerekes nő, aki talál normális párt gyerekkel együtt és nem minden nő tengődik 150-ből.
Kicsit elvannak itt tévedve egyesek és nem a való világban élnek vagy magukból indulnak ki.
Hozzáteszem megértem, ha valakinek nem kell gyerekes nő vagy férfi, de miért kell ilyen degratálóan beszélni? Nekem meg ilyen pasi lenne az utolsó, akire időt pazarlok.
Kérdező, az se mindegy, hogy milyen helyzetben vagy és hogy milyen a személyiséged. Bőven lehet találni férfit, aki gyerekkel is elfogad. De azért nem olyan egyszerű normálisat találni gyerek nélkül sem.
N
Én nem ítéllek el, mert a te dolgod hogy mit csinálsz és miért... DE bmeg.. feltettél egy rohadt kérdést. Amiben azt kérdezed ismeretlen emberektől hogy MENNYIRE SZIMPATIKUS NEKIK EZ AZ ÉLETFORMA amit te csinálsz jó asszony.. tehát eleve te kérdezed a számodra ISMERETLEN emberektől, nem kicsit provokatív stílusban (lásd : "közel se hagytam el magamat testileg,sőt:)Nagyon igényes nőnek tartom magamat minden téren" - dicsekszel mint állat) és akkor még azt írod hogy hidegen hagy az idegen emberek véleménye meg ítélete :))
Amúgy nem az életeddel, és az igényességeddel van baj... hanem az eszeddel. Ha az agyadat is elvinnéd egy kicsit "edzeni" néha, akkor már is nem itt tartanál, ahol most vagy :) szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!