Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szimpatikus,vonzó ha egy 30 fölötti fiatal anyuka ennyire ad magára és "él"?
Csak jött úri módon leszólni itt a válaszadókat. De ha már ekkora bölcselettel rendelkezik akkor igazán betekintést adhatna a godolatainak rejtelmeibe és ő is írhatna egy választ a kérdésre vagy hogy mi az amivel nem ért egyet. Igazán kíváncsi lennék rá :D
De hát nyilván egyszerűbb csak beböfögni hogy szerinte ez így meg így nem jó. De arra hogy kifejtse mi nem jó és miért nem jó arra már nem méltóztatik a császár :P
Kevésbé drasztikusan megfogalmazva, jaja.
Nő, bevédi a nő társát, teljesen rendben van ez. De támassza már alá, miért vagyunk trollok és ne csak a "jaj a megfogalmazás blabla". Mit gondol a kérdezőről, miért baj/nem baj stb.
Még mindig ez a téma: kritikát kért a kérdező, megkapja.
Itt arról szól a sztori mint a fb-on. Ott ki kap több lájkot, itt meg kinek magasabb a % értéke. Mintha marhára sokat számítana! Mert hát akinek magas a %-a, az egy nagyon bölcs és tapasztalt ember. Hmmmm, szuper jól érezheti magát a bőrében! :D Érted, egy anonym oldalon fontos a %! :D
Amit kb. rózsaszín csomagolópapírba burkolt, szabó péter féle 5Ft-os ál optimizmust sugalló válasszal el is érheted! A bónusz meg az, hogy teljes vállszélességgel támogatod a feminizmust, bármilyen kérdésnél a nőket véded, a férfiakat támadod. Ennyi a magas % kulcsa. Ja és kiállsz minden mellett, amit a mai média beletol az emberek arcába, ez is fontos! Nincs apa és anya, nincsenek nemek, a szülőket fel KELL jelenteni mindenért, a magyarságot vesd meg, akarj kiköltözni külföldre, és a női szexuális szabadságot hírdesd azzal, hogy 22 éves korodra már 40+ szexpartnered volt. Ó, el ne felejtsem, reklámozd hogy a válás a megoldás a boldog élethez, 90 év fölött is bármikor lehetsz szerelmes. Na, ilyenek. 90% fölötti lesz az értékelésed! ;)
"és ő is írhatna egy választ a kérdésre vagy hogy mi az amivel nem ért egyet. Igazán kíváncsi lennék rá :D"
Bocs, de ezt rakat hülyeséget már senki nem olvassa, főleg nem fog érdemi energiát fektetni a válaszba. Hulyekre rá kell hagyni
Miért? Megtiltod? Olyan ez mint az állatkert! Néha ellátogat az ember oda is. Mint írtam már, ez nem jelent nekem tömeget, sem kihívást, sem megmérettetést. Igazából még élvezem is a kortalanságot, közelebb állok az 50-hez, és imádom hogy az élet teljes spektrumán játszhatok! Nekem nincs szükségem már arra, hogy nőket hajkurásszak, sőt, nekem lányom van. Meg az ilyen fb-os, instás témák, összeköltözősdi, megcsalósdi, lúzeresdi, most gondolkodnom kell... jaaa, incelesdi élethelyzetek. Még az elején próbáltam azt hinni, hogy van értelme értelmes dolgokat írni, megvilágítani más oldalról a témákat, de már egy ideje rájöttem arra, hogy itt erre semmi szükség! A tipikus anyázós, személyeskedő és kötekedő stílus megy, bármit írsz, tökmindegy.
Az én életemmel nincs gond, az sem hoz lázba, ha egy 20 éves gyerek aki még a saját szülei pénzén lóg, beszólogat. Attól én semmivel sem fogok rosszabbul aludni. Ez nem az a hely, ahol a userek azt szeretik olvasni, hogy valakinek jól megy, sikeres. Neeeem! Az biztos kamuzik.
Ha valaki feltesz egy kérdést, főleg ha magáról, az vállalja vagyis állja a kritikákat. Nem kell ide felmentő sereg sem, akik nemi identitás alapján a pártját fogják. A saját vélemény nyílvánítás az még szabad tevékenység. Egyébként megnézném ezt a brigádot akkor is, ha ezekről a témákról személyesen egy nagy kerek asztal mellett kellene véleményt formálni! Azt hiszem lenne kussolás. Na, az a valóság, a beszólogatás, vagy ahogy nálatok a családban mondják, a beböfögés meg egy netes fórumon kissé súlytalan. Én már mondtam több embernek is, ha annyira hisz az igazában, írjon privátban, találkozzunk személyesen. Na nem azért hogy ott menjen a feszítgetés, hanem mint kultur ember a kultur emberrel f2f mondja el a véleményét. Nem sok időm szokott lenni, de már csak a poén kedvéért is belemennék. Persze ilyenkor meg mélyen megy a hallgatás.
Ja, az a baj, hogy el szoktak menni a témák az adott kérdéshez képest? Akkor javaslom, hogy olvass el random kérdéseket, és figyeld meg hogy hogyan csap át az egész gyűlölködő, beszólogatós trollkodásba. Lehet ezt a kategóriát komolyan venni? :) Milyen érdemi, konstuktív javaslattal álljak elő 46 évesen 26 év párkapcsolati és házassági műlttal, amikor egy huszonéves azt figyeli, hogy mibe köthet bele? A másik tábor mikor pontozhat le? Aztán megint egy pár ember mikor szólogat be? Igen komolytalan így ez az egész, sőt, a kérdések 90%-a is ugyanolyan megválaszolhatatlan.
"Mennyire szimpatikus,vonzó ha egy 30 fölötti fiatal anyuka ennyire ad magára és "él"?"
Most akkor erre mi a pontos és egzakt válasz? Ha leírod a saját véleményed, az nem jó. Ha hülyeséget írsz, az nem jó. Ha trollkodsz az nem jó.
A saját véleményem az, hogy nekem nem tetszik az ilyen értékrendet követő nő. Hmmm, várom a lepontozásokat, és a személyeskedő hangvételű válaszokat. Vagy ez is csak amolyan beböfögés? Tudod, ahogy felétek a kommunikációt hívják. Vagy most rágjam le a körmöm, hogy vajon kinek tetszett és kinek nem? :)
Na mentem aludni, mert holnap két 500kW-os napelem park sorsáról tárgyalok. ÉLŐBEN. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!