Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire szimpatikus,vonzó ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szimpatikus,vonzó ha egy 30 fölötti fiatal anyuka ennyire ad magára és "él"?

Figyelt kérdés
30+os,többgyerekes fiatal anyukaként,részben a munkámból adódóan is de nagyon aktívan sportolok,edzek,többnyire fitness,jóga területén,ami elég látványos rajtam,tehát közel se hagytam el magamat testileg,sőt:)Nagyon igényes nőnek tartom magamat minden téren,szeretek bulizni is és szexuálisan is legalább annyira aktív vagyok még mint 20-on évesen,ha nem jobban:)Ezek a külső és belső tulajdonságok mennyire vonzóak,szimpatikusak egy többkisgyerekes anyánál?

2020. nov. 10. 14:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/104 anonim ***** válasza:
100%
Mégis bele kellett szólnod:D
2020. nov. 12. 11:50
 92/104 anonim ***** válasza:
100%

Csak jött úri módon leszólni itt a válaszadókat. De ha már ekkora bölcselettel rendelkezik akkor igazán betekintést adhatna a godolatainak rejtelmeibe és ő is írhatna egy választ a kérdésre vagy hogy mi az amivel nem ért egyet. Igazán kíváncsi lennék rá :D

De hát nyilván egyszerűbb csak beböfögni hogy szerinte ez így meg így nem jó. De arra hogy kifejtse mi nem jó és miért nem jó arra már nem méltóztatik a császár :P

2020. nov. 12. 13:08
 93/104 anonim ***** válasza:
25%

Kevésbé drasztikusan megfogalmazva, jaja.

Nő, bevédi a nő társát, teljesen rendben van ez. De támassza már alá, miért vagyunk trollok és ne csak a "jaj a megfogalmazás blabla". Mit gondol a kérdezőről, miért baj/nem baj stb.

Még mindig ez a téma: kritikát kért a kérdező, megkapja.

2020. nov. 12. 13:10
 94/104 anonim ***** válasza:
38%

Itt arról szól a sztori mint a fb-on. Ott ki kap több lájkot, itt meg kinek magasabb a % értéke. Mintha marhára sokat számítana! Mert hát akinek magas a %-a, az egy nagyon bölcs és tapasztalt ember. Hmmmm, szuper jól érezheti magát a bőrében! :D Érted, egy anonym oldalon fontos a %! :D

Amit kb. rózsaszín csomagolópapírba burkolt, szabó péter féle 5Ft-os ál optimizmust sugalló válasszal el is érheted! A bónusz meg az, hogy teljes vállszélességgel támogatod a feminizmust, bármilyen kérdésnél a nőket véded, a férfiakat támadod. Ennyi a magas % kulcsa. Ja és kiállsz minden mellett, amit a mai média beletol az emberek arcába, ez is fontos! Nincs apa és anya, nincsenek nemek, a szülőket fel KELL jelenteni mindenért, a magyarságot vesd meg, akarj kiköltözni külföldre, és a női szexuális szabadságot hírdesd azzal, hogy 22 éves korodra már 40+ szexpartnered volt. Ó, el ne felejtsem, reklámozd hogy a válás a megoldás a boldog élethez, 90 év fölött is bármikor lehetsz szerelmes. Na, ilyenek. 90% fölötti lesz az értékelésed! ;)

2020. nov. 12. 14:44
 95/104 anonim ***** válasza:
45%

"és ő is írhatna egy választ a kérdésre vagy hogy mi az amivel nem ért egyet. Igazán kíváncsi lennék rá :D"

Bocs, de ezt rakat hülyeséget már senki nem olvassa, főleg nem fog érdemi energiát fektetni a válaszba. Hulyekre rá kell hagyni

2020. nov. 12. 14:58
 96/104 anonim ***** válasza:
72%
Tipikus modernkori fórum! Bármi is legyen a téma, a 3. válasz már személyeskedés, és cicaharc. Én maradok tisztelettel a személyes emberi kapcsolatoknál, az valódi és pontosan elég is.
2020. nov. 12. 15:12
 97/104 anonim ***** válasza:
44%
És mégis bebüfögtél valami tök random dolgot, csakhogy kiemeld magad a tömegből.
2020. nov. 12. 15:16
 98/104 anonim ***** válasza:
61%

Miért? Megtiltod? Olyan ez mint az állatkert! Néha ellátogat az ember oda is. Mint írtam már, ez nem jelent nekem tömeget, sem kihívást, sem megmérettetést. Igazából még élvezem is a kortalanságot, közelebb állok az 50-hez, és imádom hogy az élet teljes spektrumán játszhatok! Nekem nincs szükségem már arra, hogy nőket hajkurásszak, sőt, nekem lányom van. Meg az ilyen fb-os, instás témák, összeköltözősdi, megcsalósdi, lúzeresdi, most gondolkodnom kell... jaaa, incelesdi élethelyzetek. Még az elején próbáltam azt hinni, hogy van értelme értelmes dolgokat írni, megvilágítani más oldalról a témákat, de már egy ideje rájöttem arra, hogy itt erre semmi szükség! A tipikus anyázós, személyeskedő és kötekedő stílus megy, bármit írsz, tökmindegy.

Az én életemmel nincs gond, az sem hoz lázba, ha egy 20 éves gyerek aki még a saját szülei pénzén lóg, beszólogat. Attól én semmivel sem fogok rosszabbul aludni. Ez nem az a hely, ahol a userek azt szeretik olvasni, hogy valakinek jól megy, sikeres. Neeeem! Az biztos kamuzik.

Ha valaki feltesz egy kérdést, főleg ha magáról, az vállalja vagyis állja a kritikákat. Nem kell ide felmentő sereg sem, akik nemi identitás alapján a pártját fogják. A saját vélemény nyílvánítás az még szabad tevékenység. Egyébként megnézném ezt a brigádot akkor is, ha ezekről a témákról személyesen egy nagy kerek asztal mellett kellene véleményt formálni! Azt hiszem lenne kussolás. Na, az a valóság, a beszólogatás, vagy ahogy nálatok a családban mondják, a beböfögés meg egy netes fórumon kissé súlytalan. Én már mondtam több embernek is, ha annyira hisz az igazában, írjon privátban, találkozzunk személyesen. Na nem azért hogy ott menjen a feszítgetés, hanem mint kultur ember a kultur emberrel f2f mondja el a véleményét. Nem sok időm szokott lenni, de már csak a poén kedvéért is belemennék. Persze ilyenkor meg mélyen megy a hallgatás.

Ja, az a baj, hogy el szoktak menni a témák az adott kérdéshez képest? Akkor javaslom, hogy olvass el random kérdéseket, és figyeld meg hogy hogyan csap át az egész gyűlölködő, beszólogatós trollkodásba. Lehet ezt a kategóriát komolyan venni? :) Milyen érdemi, konstuktív javaslattal álljak elő 46 évesen 26 év párkapcsolati és házassági műlttal, amikor egy huszonéves azt figyeli, hogy mibe köthet bele? A másik tábor mikor pontozhat le? Aztán megint egy pár ember mikor szólogat be? Igen komolytalan így ez az egész, sőt, a kérdések 90%-a is ugyanolyan megválaszolhatatlan.

"Mennyire szimpatikus,vonzó ha egy 30 fölötti fiatal anyuka ennyire ad magára és "él"?"

Most akkor erre mi a pontos és egzakt válasz? Ha leírod a saját véleményed, az nem jó. Ha hülyeséget írsz, az nem jó. Ha trollkodsz az nem jó.

A saját véleményem az, hogy nekem nem tetszik az ilyen értékrendet követő nő. Hmmm, várom a lepontozásokat, és a személyeskedő hangvételű válaszokat. Vagy ez is csak amolyan beböfögés? Tudod, ahogy felétek a kommunikációt hívják. Vagy most rágjam le a körmöm, hogy vajon kinek tetszett és kinek nem? :)

Na mentem aludni, mert holnap két 500kW-os napelem park sorsáról tárgyalok. ÉLŐBEN. ;)

2020. nov. 12. 22:52
 99/104 anonim ***** válasza:
Kit erdekel mit csinalsz?
2020. nov. 13. 07:30
 100/104 anonim ***** válasza:
61%
#100 :)
2020. nov. 13. 08:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!