Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan férfival harmincasként,akinek van gyereke?
Én anno ősze jöttem, ha megfog és nincs egy keverő ex, helyén kezeli a dolgokat, akkor nincs gond.
Én se akartam gyereket, aztán meg is lett ebből a kapcsolatomból, bele választottam, erre a gyerek születése után jöttem rá. Apuka nem foglalkozik a gyerekkel (legalább nem kell figyelembe venni). 4 év után mentünk szét, a lánya is velem maradt, ő akkor volt 14, az apja nevelte.
A lányom már 6 éves lesz, jelenlegi páromnak nincs gyereke, de a lányomat szereti. Valahol örülök neki, hogy nincs gyereke, mert anyám gyakran viszi hétvégén a lányom és ha az ő gyereke jönne minden hétvégen, akkor nem lennénk sokat kettesbe, ami nekem fontos.
N28
Attól függ mit érzek az adott férfi iránt, mert ahhoz, hogy más gyerekét el tud fogadni, nagyon kell azt a személyt szeretned, akitől származik a gyerek, hogy egészségesen tudd megközelíteni a gyereket.
Ha ez nincs meg bele se kezdj semmibe.
Csak akkor fogod tudni a gyereket elfogadni, ha a partnered jelent neked valamit, és nem csak kirakatnak, hanem valóságosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!