Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan férfival harmincasként,akinek van gyereke?
Hogy milyen az igazi nő? Erre hadd ne írjak választ, mert az csak olaj lenne a tűzre.
Inkább tedd fel magadnak a kérdést, te hogyan tudnál versenyezni egy 20-as nővel 30-as nőként? Egyértelmű, hogy nem a szexualitásoddal. De akkor mégis, hogyan tudnád vonzóbbá tenni magad egy férfi számára? Milyen pozitív dolgokat tudnál felsorakoztatni magad mellett, ha egy férfinak választania kéne közted és egy 20-as nő között?
Mert ha ez a lista hiányos vagy ne adj isten üres, akkor meg is van a válasz a kérdésedre.
Úgy érzem én is, ahogy az 1. válaszoló is írta. Saját gyereket sem biztos, hogy szeretnék, tehát másét még annyira sem szívesen nevelném.
Családban amúgy van erre példa. És bár a gyerek szülei egész békésen váltak el, de a mai napig konfliktus, hogy mikor hol legyenek a gyerekek. Nagyfokú alkalmazkodás kell. A férfit utolsó pillanatban hívja a volt felesége, hogy holnap mégis átvinné a gyereket, aztán a férfi új párja alkalmazkodhat mindig a gyerekhez. Van, akinek ez megy, de van akinek nem. Nekem nem menne, hogy mindig a gyerek után vagyok valahol.
"Igen tudnék versenyezni egy 20éves nővel!!!"
Hölgyeim... lista?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!