Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan férfival harmincasként,akinek van gyereke?

Figyelt kérdés
Nekem nincs gyerekem,de hallottam ismerősöktől,hogy azért ahhoz nagyfokú tolerancia kell.

2020. aug. 22. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 A kérdező kommentje:
Igen,és csúnyábbak lesznek mivel ezek a pótdolgok tartották össze őket.
2020. aug. 22. 12:51
 32/81 anonim ***** válasza:
6%

Hogy milyen az igazi nő? Erre hadd ne írjak választ, mert az csak olaj lenne a tűzre.

Inkább tedd fel magadnak a kérdést, te hogyan tudnál versenyezni egy 20-as nővel 30-as nőként? Egyértelmű, hogy nem a szexualitásoddal. De akkor mégis, hogyan tudnád vonzóbbá tenni magad egy férfi számára? Milyen pozitív dolgokat tudnál felsorakoztatni magad mellett, ha egy férfinak választania kéne közted és egy 20-as nő között?

Mert ha ez a lista hiányos vagy ne adj isten üres, akkor meg is van a válasz a kérdésedre.

2020. aug. 22. 12:55
 33/81 anonim ***** válasza:
100%
Én ha elvállnék, kizárólagosan csak olyan nővel ismerkednék, akinek ugyancsak van gyereke. Ha nem lenne gyerekem, akkor meg olyannal, akinek nincs.
2020. aug. 22. 13:01
 34/81 anonim ***** válasza:
88%
Na az utolsó maga se tudja milyen az igazi nő.... na ez a szánalmas mert,csak ennyit tudott írni ,hogy 20éves ,de tudd hogy 10év múlva az is 30 lesz..... erre gondoltal?? Vagy fogod és kidobod ha 30lesz?? Na és te igazi férfi vagy??!! Hány éves vagy ha már itt járunk? Miss tökéletes!! Ha ramnéznél nem mondanád meg sem hogy közel vagyok a 30-hoz mert mindenki ledöbben amikor megtudja
2020. aug. 22. 13:04
 35/81 anonim ***** válasza:
100%
miből gondolod hogy egy 20-as nő, csak mert fiatal, csupa pozitív tulajdonságokkal rendelkezik. Az is röhöghet a képedbe, megalázhat stb. Ember és nem korfüggő...
2020. aug. 22. 13:04
 36/81 anonim ***** válasza:
87%
Igen tudnék versenyezni egy 20éves nővel!!!
2020. aug. 22. 13:05
 37/81 anonim ***** válasza:
88%
én lassan negyven vagyok, de nem tapasztalom, hogy a pasik érdeklődése csökenne irántam, pedig totál átlagos vagyok. Bármikor bármire tudnék pasit találni.
2020. aug. 22. 13:06
 38/81 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érzem én is, ahogy az 1. válaszoló is írta. Saját gyereket sem biztos, hogy szeretnék, tehát másét még annyira sem szívesen nevelném.

Családban amúgy van erre példa. És bár a gyerek szülei egész békésen váltak el, de a mai napig konfliktus, hogy mikor hol legyenek a gyerekek. Nagyfokú alkalmazkodás kell. A férfit utolsó pillanatban hívja a volt felesége, hogy holnap mégis átvinné a gyereket, aztán a férfi új párja alkalmazkodhat mindig a gyerekhez. Van, akinek ez megy, de van akinek nem. Nekem nem menne, hogy mindig a gyerek után vagyok valahol.

2020. aug. 22. 13:08
 39/81 anonim ***** válasza:
10%

"Igen tudnék versenyezni egy 20éves nővel!!!"

Hölgyeim... lista?

2020. aug. 22. 13:20
 40/81 anonim ***** válasza:
82%
Milyen lista te barom??
2020. aug. 22. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!