Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csók nélküli párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók nélküli párkapcsolat elképzelhető?

Figyelt kérdés
Én mindig kerültem ezt. Igaz csak három nővel volt szexkapcsolat. Létezhet olyan nő aki szintèn kerüli ezt? Nem a szàjhigéniával van a baj. Jók a fogaim és rendszeresen foglalkozva van velük. Egyszerűen szájfertőzést okoz ha érintkezek más nyálával. Már akkor is ha iszok vagy isznak a poharamból egy buliban (véletlen össze keverve). Másnapra ott a herpesz.

#Kényes dolgok
ma 07:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem de nem is keresek párt.
ma 07:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy tartós, monogám kapcsolatban nem fordul elő fertőzés!
ma 08:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Fertőzésről nem tudok nyilatkozni, de én a férjemmel utoljára az esküvőnkön csókolóztam (lassan 8 évvel ezelőtt), és az azt megelőző 3 évben is talán nem kell mindkét kezem összes ujja, hogy megszámoljam, hányszor csókolóztunk (nyelvesen, mármint. Szájrapuszi és puszik ide-oda azok vannak rendszeresen, napi sokszor). Én simán csak nem szeretek csókolózni, nem igénylem, a férjemnek meg nem fontos, így ebben maradtunk. Minthogy ugye minden más területen megvan az intimitás, a közelség egymás felé, csak a nyálcsere nincs meg, így ez nekünk nem okoz problémát. Biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egy különleges hópihe, így tuti létezik rajtam kívül más nő is, aki hasonlóan tartózkodik a nyelves csóktól.
ma 08:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne az
ma 09:02
 5/6 A kérdező kommentje:

3

Szuper szerencsés a férjed.

ma 09:26
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 én vagyok az, köszi!

Más helyre kapok csókot ha érted 😜

ma 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!