Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan férfival harmincasként,akinek van gyereke?
52 te fel tudod sorolni azon kívűl hogy szép meg 20éves?
Bulizik,iszik ,netalán tán mindennap más palival baszik,cigizik , ennyi
VáLASZOLJ TE A KÉRDESRE TÉGED IZGAT A 20ÉVES !! .MI LESZ HA BETÖLTI Ő IS A 30AT KIDOBOD?? SZÁNALMAS FASZ
52-es, bár én nem vagyok férfi, de úgy gondolom, mint kívülálló, hogy a férfiak nem egyformák.
Neked már nem tetszenek a nők 30 felett. Ez a te ízlésed, preferenciád, nem szorul magyarázatra. De személyesen ismerek olyan férfiakat, akik kifejezetten a nálunk valamivel idősebbekre buknak (nem 70 éves mamákra kell gondolni, hanem a férfi 25 körül és szexisebbnek tart egy 33-35 éves, érettebb nőt, mint a saját korosztályát). Ilyen is van.
Vagy ott van pl. a párom, őt meg bizonyos határokon belül nem érdekli a kor. Volt nála 6 évvel idősebb nője már, én meg 8 évvel vagyok fiatalabb nála (30/N, 38/F)
Még mindig nem láttam egy listát sem. Valszeg nem is fogok, de a tudatlanok kedvéért: A lista az egy felsorolás szerű adatszerkezet. Pl.:
-listElement1
-listElement2
-listElement3
-...
Szóval egy 30 éves vénülő nő miben is jobb mint egy fiatal, feszes nő?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!