Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan férfival harmincasként,akinek van gyereke?

Figyelt kérdés
Nekem nincs gyerekem,de hallottam ismerősöktől,hogy azért ahhoz nagyfokú tolerancia kell.

2020. aug. 22. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
1%
Eddig egy listát sem láttam. Ezek szerint egyik 30 feletti nő sem tudja itt SEMMIVEL alátámasztani, hogy mivel is tudna többet nyújtani egy férfinak mint egy 20 éves nő.
2020. aug. 22. 15:20
 52/81 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm volt huszonévessel,nem főzött nem mosott nem takarított,csak henyélt és evett egész nap,elege lett belőle kidobta.Én felsoroltam nézd vissza.
2020. aug. 22. 15:27
 53/81 anonim ***** válasza:
74%

52 te fel tudod sorolni azon kívűl hogy szép meg 20éves?

Bulizik,iszik ,netalán tán mindennap más palival baszik,cigizik , ennyi

VáLASZOLJ TE A KÉRDESRE TÉGED IZGAT A 20ÉVES !! .MI LESZ HA BETÖLTI Ő IS A 30AT KIDOBOD?? SZÁNALMAS FASZ

2020. aug. 22. 16:01
 54/81 anonim ***** válasza:
100%

52-es, bár én nem vagyok férfi, de úgy gondolom, mint kívülálló, hogy a férfiak nem egyformák.

Neked már nem tetszenek a nők 30 felett. Ez a te ízlésed, preferenciád, nem szorul magyarázatra. De személyesen ismerek olyan férfiakat, akik kifejezetten a nálunk valamivel idősebbekre buknak (nem 70 éves mamákra kell gondolni, hanem a férfi 25 körül és szexisebbnek tart egy 33-35 éves, érettebb nőt, mint a saját korosztályát). Ilyen is van.

Vagy ott van pl. a párom, őt meg bizonyos határokon belül nem érdekli a kor. Volt nála 6 évvel idősebb nője már, én meg 8 évvel vagyok fiatalabb nála (30/N, 38/F)

2020. aug. 22. 16:14
 55/81 anonim ***** válasza:
54 téged már nem vesz számításba mert 30 vagy te egy kis senki vagy számára
2020. aug. 22. 16:18
 56/81 anonim ***** válasza:
18%
Ugye itt 10/9 nő tizen vagy huszonéves, bulikáznak, eszükbe sem jutna más gyerekét nevelni.
2020. aug. 22. 16:28
 57/81 anonim ***** válasza:
0%

Még mindig nem láttam egy listát sem. Valszeg nem is fogok, de a tudatlanok kedvéért: A lista az egy felsorolás szerű adatszerkezet. Pl.:

-listElement1

-listElement2

-listElement3

-...

Szóval egy 30 éves vénülő nő miben is jobb mint egy fiatal, feszes nő?

2020. aug. 22. 16:56
 58/81 anonim ***** válasza:
100%
Én se lattam tőled te kretén. Fogadjunk még nőd se volt
2020. aug. 22. 17:03
 59/81 anonim ***** válasza:
Úgy látom ez a vénember csak testi paraméterekben akarja összehasonlítani a nőket. Nos, ha két azonos testi kvalitású nőt mérünk össze testi szépség tekintetében, a fiatal valóban szebb. És akkor most hasonlítsuk össze hasonló kvalitású vénembert a feszes testű 20 éves pasival. Azt hiszem, azok közül is a fiatal a jobb.
2020. aug. 22. 17:06
 60/81 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarna több gyereket tőlem, akkor igen.
2020. aug. 22. 17:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.