Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan férfival harmincasként,akinek van gyereke?
Figyelt kérdés
Nekem nincs gyerekem,de hallottam ismerősöktől,hogy azért ahhoz nagyfokú tolerancia kell.2020. aug. 22. 10:59
61/81 anonim válasza:
Azt írta privába ha összejön egy 20éves nővel és 30 lesz a nő akkor kidobja majd.
Te sem leszel örökké fiatal és 40év fölött már a kutyának se fogsz kelleni ostoba férfi
62/81 anonim válasza:
inkább 45, 40 évesen elég sok pasi ismerősöm űzi a nőket és nem kevés sikerrel.
63/81 A kérdező kommentje:
Már felsoroltam.Lusták,igénytelenek,nem takarítanak,nem főznek,nem mosnak,csak műköröm,szoli(harminc évesen akkor kampó a bőrnek)'felsoroltam.Tele velük a gyorsétterem.
2020. aug. 22. 18:07
64/81 anonim válasza:
az a helyzet hogy mindegy ki a szép és a fiatal. A legtöbb ember arra vágyik hogy szeressék, akár férfi, akár nő. Nem kell mindenkinek tetszeni, csupán egy emberre van szükségünk a szerelem meg ugyebár vak, szóval a szerelmesnek a másik a legszebb és ezer fiatal pasiért/csajért se hagyná ott. Akit csak a kúrás érdekel, csak azt érdeklik a külsőségek és a kor. űzhetik a negyvenes pasik a huszasokat és mellőzhetik a korabeli nőket, de csak annyit érnek el vele, hogy egy csomó nőt kizárnak a merítésből, ezáltal csökkentik a szerelemre és boldogságra való esélyüket. Mert lehet hogy az az egy,az igazi, pont köztük lett volna.
65/81 anonim válasza:
Remélem ez a f..sz aki ide komolgat majd őt is dobják egy fiatal 20évesért egyszer
66/81 A kérdező kommentje:
Ez pontosan így van,ahogy mondod.Én azt látom,hogy a harmincas nők tapasztaltak,önnállóak,nem szerencsétlenek,cipekednek,nem élősködnek,a problémákat képesek egyedül megoldani.
2020. aug. 22. 18:24
67/81 anonim válasza:
68/81 anonim válasza:
Hagyjuk már ezek kis hímringyik .... 😂😂😂😂nekem egyik se kéne. Fogadjunk te a közelükbe se jarsz
69/81 anonim válasza:
hát ez elképesztő ahogy a negyvenes nők és férfiak össze tudnak ugrani, mint a gyerekek a suliba: "nem kellesz, mert ronda vagy.-fúj, de undok vagy, nekem sem kellesz" szinte izzik a levegő, közben meg van valami különös vonzódás ebben az egészben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!