Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan férfival harmincasként,akinek van gyereke?

Figyelt kérdés
Nekem nincs gyerekem,de hallottam ismerősöktől,hogy azért ahhoz nagyfokú tolerancia kell.

2020. aug. 22. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
100%

Azt írta privába ha összejön egy 20éves nővel és 30 lesz a nő akkor kidobja majd.

Te sem leszel örökké fiatal és 40év fölött már a kutyának se fogsz kelleni ostoba férfi

2020. aug. 22. 17:46
 62/81 anonim ***** válasza:
0%
inkább 45, 40 évesen elég sok pasi ismerősöm űzi a nőket és nem kevés sikerrel.
2020. aug. 22. 17:59
 63/81 A kérdező kommentje:
Már felsoroltam.Lusták,igénytelenek,nem takarítanak,nem főznek,nem mosnak,csak műköröm,szoli(harminc évesen akkor kampó a bőrnek)'felsoroltam.Tele velük a gyorsétterem.
2020. aug. 22. 18:07
 64/81 anonim ***** válasza:
100%
az a helyzet hogy mindegy ki a szép és a fiatal. A legtöbb ember arra vágyik hogy szeressék, akár férfi, akár nő. Nem kell mindenkinek tetszeni, csupán egy emberre van szükségünk a szerelem meg ugyebár vak, szóval a szerelmesnek a másik a legszebb és ezer fiatal pasiért/csajért se hagyná ott. Akit csak a kúrás érdekel, csak azt érdeklik a külsőségek és a kor. űzhetik a negyvenes pasik a huszasokat és mellőzhetik a korabeli nőket, de csak annyit érnek el vele, hogy egy csomó nőt kizárnak a merítésből, ezáltal csökkentik a szerelemre és boldogságra való esélyüket. Mert lehet hogy az az egy,az igazi, pont köztük lett volna.
2020. aug. 22. 18:09
 65/81 anonim ***** válasza:
100%
Remélem ez a f..sz aki ide komolgat majd őt is dobják egy fiatal 20évesért egyszer
2020. aug. 22. 18:21
 66/81 A kérdező kommentje:
Ez pontosan így van,ahogy mondod.Én azt látom,hogy a harmincas nők tapasztaltak,önnállóak,nem szerencsétlenek,cipekednek,nem élősködnek,a problémákat képesek egyedül megoldani.
2020. aug. 22. 18:24
 67/81 anonim ***** válasza:
22%

"Te sem leszel örökké fiatal és 40év fölött már a kutyának se fogsz kelleni ostoba férfi"

[link]

[link]

[link]

Ezek 40 körüli férfiak a képeken...

Egy nő meg 40 évesen már egy aszott vén banya, legalábbis Magyarországon mindenképpen.

2020. aug. 22. 18:53
 68/81 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezek kis hímringyik .... 😂😂😂😂nekem egyik se kéne. Fogadjunk te a közelükbe se jarsz
2020. aug. 22. 18:56
 69/81 anonim ***** válasza:
100%
hát ez elképesztő ahogy a negyvenes nők és férfiak össze tudnak ugrani, mint a gyerekek a suliba: "nem kellesz, mert ronda vagy.-fúj, de undok vagy, nekem sem kellesz" szinte izzik a levegő, közben meg van valami különös vonzódás ebben az egészben.
2020. aug. 22. 18:57
 70/81 anonim ***** válasza:
100%

Egy átlagos 30-as nő.

[link]

2020. aug. 22. 18:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!