Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan férfival harmincasként,akinek van gyereke?

Figyelt kérdés
Nekem nincs gyerekem,de hallottam ismerősöktől,hogy azért ahhoz nagyfokú tolerancia kell.

2020. aug. 22. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
39%

[link]

íme a 18 éves bomba srác, ki szavaz erre a negyvenes pasas helyett?

2020. aug. 22. 19:04
 72/81 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy éretlen kis taknyos, tejfölös fejjel. Könnyen lehet hogy még incel, csak ezt ugye nem írják meg a lapok.
2020. aug. 22. 19:13
 73/81 anonim ***** válasza:
100%
32 néha olyan érzésem van, pl te, és "elvtársaid", se huszas, se harmincas nőt nem láttál még életedben. Pl én, és még sokan mások, rondábbak voltunk 30 alatt mint fölötte, és ezt fürdőruhában smink nélkül értem.
2020. aug. 22. 20:24
 74/81 A kérdező kommentje:
Pontpsan,nemrég néztem vissza,és áááh,nagyon sokat változtam elönyömre.
2020. aug. 22. 20:31
 75/81 A kérdező kommentje:
Csajok,mi itt összetartunk:))
2020. aug. 22. 20:54
 76/81 anonim ***** válasza:
80%
Aha :)) Hát meg ezek a tények. Biztos vannak olyanok is akik megcsúnyulnak, de sokan megszépülnek, és egészségileg is sokkal jobbak mint 20-asan.
2020. aug. 22. 21:07
 77/81 A kérdező kommentje:
Ennyi,nekem most lett kockahasam a harmincas koromra,teszek is érte,de akkoris.Imádok sportolni,enni élvezni az életet,jobban érzem magam a bőrömben.
2020. aug. 22. 22:21
 78/81 anonim ***** válasza:
8%
vén szipirtyó 30-asok
2020. aug. 22. 23:29
 79/81 anonim ***** válasza:
9%

Azért hülyeségeket ne hordjunk már össze! Egy negyvenes nő akkor néz ki jól, ha a korának megfelelőenm sőt, korát meghazudtolva néz ki. Ad magára, nem hízik el, jár fodrászhoz, az egzisztenciája rendben van, lelkileg kiegyensúlyozott... Egy 20 éves lány meg ha ad magára, bőven kívánatosabb mint ergy negyvenes. Ilyen a természet. Most akkor térjünk át a nagyátlagra. 40 feletti nők között mint a fehér holló, olyan ritka aki tényleg bombázó. A 40-es pasiknál szintén ez a helyzet. Amikor az élet már beleharapott az emberekbe, család, munka, feladatok...válás, nehézségek, akkor nem az a fő gondja az embereknek, hogy 5X járjanak le edzeni(a sport helyett inkább nevezzük nevén a gyereket: szépítkezni, egót pumpálni), kis pici edényíkékbe 125g rizs+csirkemell adagocskákat pakolászni, a tükör előtt buzulni és önmagát fényképezni(természetesen kizárólag csakis edzés után).

Az megint egy másik dolog, hogy a fantázia világunkban a szex alom nőkkel, álom pasikkal megy...

2020. aug. 23. 17:27
 80/81 anonim ***** válasza:
89%
Összejönnék gyerekes pasival, igen és harminc alatt vagyok.
2020. aug. 23. 17:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!