Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás pasik miért érik be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás pasik miért érik be diplomátlan nővel?

Figyelt kérdés
Mikor összejöhetnének diplomás, ergó okos nővel is, de egy csomó diplomás pasinak diplomátlan nő kell. Félnek az okos nőktől, azért kell nekik műveletlen diplomátlan segédmunkás nő?

2020. aug. 9. 12:08
 71/113 anonim ***** válasza:
100%
#4 én speciel tényleg most kaptam meg BGF turizmuson. :)
2020. aug. 28. 18:59
 72/113 anonim ***** válasza:
51%
Ez van.
2020. aug. 28. 19:07
 73/113 anonim ***** válasza:
100%
Mert szép,és értelmes.
2020. aug. 28. 22:16
 74/113 anonim ***** válasza:
100%

Sok oka lehet. Az egyik az, ha nagyon jól néz kki a csaj.

Vagy, ha mindent megtesz a pasinak.

2020. aug. 28. 23:44
 75/113 anonim ***** válasza:
74%
Irigy vagy mint a rohadt elet. Az a baj veled anyukam. Nyugodtan megfoghatod a bsc-det meg az msc-det meg a phd-dat es felnyomhatod magadnak. Mig en ketto technikummal!!!! felszem a sarmos mernok pasim alatt. Irigy vagy!!! Mi meg szepek noiesek. Nem a diplomadra fog felallni neki meg nem arra hogy hagy soe Goethe idezet megy fejbol hanem arra hogy NO vagy e! Amugy meg. Attol hogy technikumi vegzettsegem van meg okosabb is lehetek mint te! Egyetlen dolgot tudsz jobban: amire papirt kaptal és most azzal ki is elegitheted minden vagyadat.
2020. aug. 29. 00:30
 76/113 anonim ***** válasza:
51%
Es muveletlen modra sok sok eliras van a kommentemben. Hahaha megis a technikummal a zsebemben megfogtam egy jokepu mernok pasit. Mert elarulom nem arra izgulnak. De diplomazz meg le 10X lesz ra idod mig megeteted a 25 macskad akik mellett megoregedhetsz mig en es a diplomatlan notarsaim megvagyunk a diplomas parunkkal.
2020. aug. 29. 00:33
 77/113 anonim ***** válasza:
60%
75-76: Tudom, ne etessem, de trollkodj tovább nyugodtan. Technikumot végzett emberek (jártam én is, tudom) nagyrészt azt se tudják mi az , hogy bsc meg msc. NEM írnak úgy, hogy "nőtársaim" és hasonlók. Frusztrált húszonéves pötsh csávó vagy, ez a helyzet. Trollnak meg gyenge.
2020. aug. 29. 05:28
 78/113 anonim ***** válasza:
33%
Ez egy nagyon buta kérdés, mert nem a lány diplomájába szeretek bele, hanem a lányba. Miért kéne valakinek diplomásan egy másik diplomással összejönnie, amikor nem ez számít? A szerelem annyira kiszámíthatatlan, hogy az ilyen társadalmi rangok annyira háttérbe fognak szorulni, hogy az ember majd nevetni fog azon, hogy eddig fontos volt neki. Az az igazság, hogy diplomától senki se lesz okosabb, ez a papír a bürokratikus rendszer része. Kis rendszerkritika mindenkire ráférne.
2020. aug. 29. 06:34
 79/113 anonim ***** válasza:
46%
75-76 vagyok :D es 24N. Nagyon sokszor fogalmazok hulyen es a bsc t azert tudom mi mert a parom azt vegzett ketto mernokit. En meg technikus vagyok. Tudom a technikusok 90%a azt se tudja mik ezek,nem tanulnak. Fele meg is bukott az OKJ vizsgan.
2020. aug. 29. 06:59
 80/113 A kérdező kommentje:
77 Igazad van! Végre valaki aki olyan értelmes mint egy normális diplomás! A technikumosokank lövésük se van, mi az a bsc. Én benne voltam az élet sűrűjébe, szigorlatoztam, jártam hök ös sráccal is, tudom hogy megy az élet. Több lettem a diplomától. És mégis nem engem választanak a pasik. Félnek tőlem? Túl okos vagyok?
2020. aug. 29. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!