Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás pasik miért érik be diplomátlan nővel?

diplomás ápoló azért már most is hazavisz 250 körül a bérfejlesztések után meg éjszakai pótlékokkal meglesz az 350
A legtutitbb hekyeken, de egy videki korhazban soha nem lesz 300 sem. Tudom, edesanyam az diplomaval. Most kap 280 at otvennegy evesen.

94-es! Talán nézz utána a MESZ-es bértábláknak 2022-től!
F1-es kategóriában, tehát full kezdőként pótlékok nélkül lesz a nettó alapbér 272 ezer forint.
na most az ápolók majdnem mind éjszakáznak is, tehát számoljunk úgy a havi 15-16 munkanapjukból legalább 5-6 éjszaka azokra pótlék jár, ugyanígy jár pótlék a vasárnapért is amikor szintén dolgoznak, mert az eü. nem áll le hétvégén sem, piros betűs ünnepnapokon szintén. Az egészségügy az egyedüli szektor, ahol megmaradt a délutáni pótlék, ami akkor jár ha 12 órában 6-18 között dolgozik valaki, akkor 14-18 között jár. Ezen kívül minden kórház szokott ágy melletti pótlékot fizetni. Ez jellemzően ilyen 20 ezer körül van.
Tehát ha 272 lesz az alapbére a kezdő diplomás ápolónak, erre jön a 20 ezres pótlék, és ezek után az éjszakai, délutános, vasárnapi pótlék hidd el egy kezdőnek is meglesz a 350 nettóban bármelyik kórházban.
itt a MESZK-es bértábla
ui. tudom mert ha nem is ápoló vagyok, de eüs- diplomás szakdolozó

98-as! Nem! Ez nem beharangozva lett, ha megnyitod a linket, amit küldtem, azon az ott a hivatalos bértábla. a MESZK az nem valami kormánypropaganda szerv, ez alapján a tábla alapján kapjuk a fizetést. Most érted, lehet tagadni, hogy így van, csak így van. Kérdezz meg bárkit, hogy annyi-e az alap bruttója, amennyi itt szerepel, hidd el ez lesz az a szám. Meg lehet tanulni bruttó-nettót számolni nem egy nagy ördöngösség.
Amúgy azért valahol elég szánalmas, hogy lepontoztok valakit, csak mert nem tetszik amit ír, annak ellenére, hogy maga is szakdolgozó, tehát valószínűleg jobban tudja mint ti, de nézd ettől még nem lesz igazatok, én meg röhögök egy jót rajtatok.
Csak egy kérésem van! ha majd decemberben utalják Anyukádnak az emelt fizetést, akkor jussak eszedbe, csak ennyi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!