Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás pasik miért érik be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás pasik miért érik be diplomátlan nővel?

Figyelt kérdés
Mikor összejöhetnének diplomás, ergó okos nővel is, de egy csomó diplomás pasinak diplomátlan nő kell. Félnek az okos nőktől, azért kell nekik műveletlen diplomátlan segédmunkás nő?

2020. aug. 9. 12:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/113 anonim ***** válasza:
88%
89-es! Azért nem tudom miért a diplomás ápolókon akadtál meg, egy diplomás ápoló azért már most is hazavisz 250 körül a bérfejlesztések után meg éjszakai pótlékokkal meglesz az 350 is. nyilván nem egy vezető elemző egy multinál vagy főmérnöki fizetés, de azért nem kell félteni az éhhaláltól. Ha meg kimegy külföldre a határ majdhogy nem csillagos ég. Svájcban egy németül beszélő ápoló megkeres 2 millió forintnyi pénzt, és igen sokkal magasabbak a lakhatási költségek miegymás tudom, de akkor is megmarad tisztán félretenni több százezer forint. Nem is az egyébként trollkérdésre akartam reagálni, csak ezt kiszúrtam.
2020. aug. 29. 18:47
 92/113 anonim ***** válasza:
67%
Mert csak úgy simán nem akarnak tőled semmit kérdező,mert nem nézel ki elég jól,meg sztem ilyen felfogással nem is kellenél hosszú távra.De ehhez nem kell diploma....
2020. aug. 30. 01:34
 93/113 anonim ***** válasza:
85%
Még sose hallottam ezt a szót, hogy diplomátlan...Köszönöm gyakori :)
2020. aug. 30. 02:24
 94/113 anonim ***** válasza:
30%

diplomás ápoló azért már most is hazavisz 250 körül a bérfejlesztések után meg éjszakai pótlékokkal meglesz az 350

A legtutitbb hekyeken, de egy videki korhazban soha nem lesz 300 sem. Tudom, edesanyam az diplomaval. Most kap 280 at otvennegy evesen.

2020. aug. 30. 09:44
 95/113 anonim ***** válasza:
25%
Nyugi, a diplomas nok tobbsege szoba nem all nem diplomassal
2020. aug. 30. 11:42
 96/113 anonim ***** válasza:
79%
Lofæszt nem.. Ha normalis szimpatikus a ferfi. Nem diplomas de intelligens muvelt es nem egy bunko hulye akkor szobaall. Amugy a kerdezo irigy a technikus csajra akivel osszejott a szexi diplomas pasi akit kinezett. Ennyi. :D
2020. aug. 30. 13:16
 97/113 anonim ***** válasza:
30%

94-es! Talán nézz utána a MESZ-es bértábláknak 2022-től!

F1-es kategóriában, tehát full kezdőként pótlékok nélkül lesz a nettó alapbér 272 ezer forint.

na most az ápolók majdnem mind éjszakáznak is, tehát számoljunk úgy a havi 15-16 munkanapjukból legalább 5-6 éjszaka azokra pótlék jár, ugyanígy jár pótlék a vasárnapért is amikor szintén dolgoznak, mert az eü. nem áll le hétvégén sem, piros betűs ünnepnapokon szintén. Az egészségügy az egyedüli szektor, ahol megmaradt a délutáni pótlék, ami akkor jár ha 12 órában 6-18 között dolgozik valaki, akkor 14-18 között jár. Ezen kívül minden kórház szokott ágy melletti pótlékot fizetni. Ez jellemzően ilyen 20 ezer körül van.

Tehát ha 272 lesz az alapbére a kezdő diplomás ápolónak, erre jön a 20 ezres pótlék, és ezek után az éjszakai, délutános, vasárnapi pótlék hidd el egy kezdőnek is meglesz a 350 nettóban bármelyik kórházban.

itt a MESZK-es bértábla

[link]

ui. tudom mert ha nem is ápoló vagyok, de eüs- diplomás szakdolozó

2020. aug. 31. 08:30
 98/113 anonim ***** válasza:
46%
Aha. Már csak az a kerdes h abbol mit kapnak meg. Mert ugye emlekszel u 2017 ben vagy 2018 ban volt ez beharangozva, akkor kaptak emelest, sokat. Es abbol kaptak par ezer ftot...Mutatta a hirado is.
2020. aug. 31. 11:47
 99/113 anonim ***** válasza:
39%

98-as! Nem! Ez nem beharangozva lett, ha megnyitod a linket, amit küldtem, azon az ott a hivatalos bértábla. a MESZK az nem valami kormánypropaganda szerv, ez alapján a tábla alapján kapjuk a fizetést. Most érted, lehet tagadni, hogy így van, csak így van. Kérdezz meg bárkit, hogy annyi-e az alap bruttója, amennyi itt szerepel, hidd el ez lesz az a szám. Meg lehet tanulni bruttó-nettót számolni nem egy nagy ördöngösség.

Amúgy azért valahol elég szánalmas, hogy lepontoztok valakit, csak mert nem tetszik amit ír, annak ellenére, hogy maga is szakdolgozó, tehát valószínűleg jobban tudja mint ti, de nézd ettől még nem lesz igazatok, én meg röhögök egy jót rajtatok.

Csak egy kérésem van! ha majd decemberben utalják Anyukádnak az emelt fizetést, akkor jussak eszedbe, csak ennyi.

2020. aug. 31. 13:14
 100/113 anonim ***** válasza:
43%
Még kíváncsiságból, ha szerintetek nem a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara a leghitelesebb forrás, akkor mi?
2020. aug. 31. 13:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!