Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás pasik miért érik be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás pasik miért érik be diplomátlan nővel?

Figyelt kérdés
Mikor összejöhetnének diplomás, ergó okos nővel is, de egy csomó diplomás pasinak diplomátlan nő kell. Félnek az okos nőktől, azért kell nekik műveletlen diplomátlan segédmunkás nő?

2020. aug. 9. 12:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/113 A kérdező kommentje:
20 A Mónika showt átvitt értelemben, példaként értettem. A diploma pedig növeli az emberi minőséget. Vagy te inkább egy fogatlan segédmunkást választanál?
2020. aug. 9. 14:27
 22/113 anonim ***** válasza:
62%
Ezzel a szókincssel és látásmóddal, hogy vannak a diplomás nők és a fogatlan Mónika show nézők, szerintem te maximum nőt, anyu személyében láttál testközelből.
2020. aug. 9. 14:33
 23/113 anonim ***** válasza:
82%

Nem tesz többé emberileg még a legmenőbb, legkeresettebb diploma sem. Az csupán egy papír, ami igazolást ad az illető által elvégzett tanulmányokról. Ennyi és nem több. Még ha kiváló szakember lesz belőle, az sem jelenti, hogy emberileg több lenne az másoknál. Rengeteg leereszkedő stílusú orvos, tanár, mérnök, ügyvéd... van, ők sem lettek a diplomától jó emberek. Még az intelligenciához is csak annyi köze van, hogy azért a 100-as értéket nem árt hozni hozzá, ami kb. az átlag.

De ha már intelligencia: ezt sokan a probléma megoldó képesség, illetve a váratlan helyzetekhez való alkalmazkodás képességével határozzák meg. Ehhez szintén nem kell diploma, sőt a diplomások között semmivel sem magasabb a száma azoknak, akik a kevésbé keresett vagy idő közben elavulttá vált tudásukat hajlandóak lecserélni vagy korszerűsíteni. Pl. hány iskolában is oktatnak rég elavult módszerekkel, elavult anyagot csak azért, mert ezt tudja a tanári kar? Vagy hány, alapjaiban elavult program van foltozgatva a mai napig, mert a régi IT-sek egy része leragadt 2000 környékén?

2020. aug. 9. 14:34
 24/113 anonim ***** válasza:
81%

Most esett le!!!

Kérdező, ugye diplomás nő vagy, akit a diplomás kanija lecserélt egy OKJ-s aerobik oktató csajra, ugye? >:)

2020. aug. 9. 14:34
 25/113 anonim ***** válasza:
53%
Most már biztos vagyok benne, hogy troll vagy, köszi a #21 választ!
2020. aug. 9. 14:40
 26/113 anonim ***** válasza:
72%
Te csak azt hiszed hogy okos vagy. De valójában olyan ostoba vagy hogy szerinted csak két véglet van: a kitartó, értékes, okos diplomás ember és a fogatlan Mónika showt néző nők. Eszedbe se jut hogy van egy vastag közép réteg ahol vannak a középszintet végzett nők akik szintén lehetnek okosak, tájékozottak és kevésbé sznobok mint te.
2020. aug. 9. 14:49
 27/113 anonim ***** válasza:
78%

Szerinted a férfiaknak diploma fétisük van?

Kérdező, borzasztó felszínes vagy. Nekem sincs diplomám, mert a szüleim nem tudtak támogatni, érettségi után el kellett mennem dolgozni. Utólag letudtam volna tenni, de nem érzem a szükségét, társadalmi elvárás miatt biztos nem fogom. Megvan mindenem saját erőből, és nem tartom kevesebbre magam tőled. Rendes munkám van, vezetem a háztartást. És most láss csodát, a páromnak van diplomája. Biztos igénytelen ez miatt a te szemedben. Az exemnek is volt, de én szakítottam vele, mert érzelmileg egy 0 volt, azóta is próbálkozik. Nem tudom hány éves vagy, de szállj le a földre a diplomádtól nem vagy jobb ember. A munkahelyeden, ha valóban penge vagy kitudod vívni a tiszteletet a szakterületeden, de nem a párkapcsolatban.

2020. aug. 9. 14:57
 28/113 VincentLaw ***** válasza:
34%

#14, 17

"IT-s kani" vagyok, de sehol semmi csaj :(

2020. aug. 9. 16:05
 29/113 anonim ***** válasza:
64%

28.-nak.

IT...oké, de mennyi a fizud? Mert én a jól kereső IT-sokról írtam.

2020. aug. 9. 16:38
 30/113 anonim ***** válasza:
16%
Kedves 27-es, a "szüleim nem tudtak támogatni , ezért leemntem dolgozni érettségi után" tipusú kommentre reagálnék, sok helyen olvastam már, tipikus sablonérv. Ismerek egy 10gyerekes családot, ahol minden gyerek diplomát szerzett (nagyon egyszerű körülmények között éltek), aztán egy 7gyerekes református családot, szintén minden gyerek diplomás lett. Illetve egy 5gyerekes családot, itt is mindenki diplomás lett, még az náluk az érdekes, hogy nem is hétköznapi diplomák ezek : épitészmérnök (az ország legjobb helyén, a Műegyetemen), orvos (az illető agysebész!!! lett), fogorvos, grafikus (ő a Képzzőművészeti Egyetemet végezte el) és még egy művész- szóval kiemelkedően erős egyetemeket végeztek el, az apuka egyébként afrikai, úgy jött Magyarországra, hogy egy fillér nem volt a zsebében, de elvégzett egy főiskolai épitészmérnök képzést nálunk és abban a szkamában dolgozik. Mindhárom családban fontos még megemliteni, hogy a gyerekek egy része (nagyobb része!) más városban tanult tovább (vidékiek, és a gyerekek Budapestre mentelk tanulni), ami nyilván még jobban megneheziti anyagilag a dolgot. Érdekes, bennük volt akaraterő és megcsinálták.... számomra egy üres, tartalmatlan, álságos érvelésnek sozkott tűnni, amikor valaki azt mondja, őt nem tudták támogatni és el kellett mennie dolgozni, ezért nem lett diplomája, szellemi munkája. Bocs, sok mindent lehet, csak akarni kell.
2020. aug. 9. 16:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!