Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő/lány, hány évesen érik meg a kapcsolatra?
Sokszor előjön, hogy egy fiatal lány éretlen, egy felnőtt férfi mellé.
Na de közben meg felnőtt, érett nők is idióták, ha kapcsolatról van szó.
Na, akkor?
Az a baj régen olyan 50 évvel ezelőttig a lányokat már tizenévesen arra nevelte az anyjuk, nagyanyjuk, hogyan kell jónak lenni egy kapcsolatban, hogyan működik egy kapcsolat, stb. Manapság a fiatal lányok semmilyen instrukciót nem kapnak a női rokonaiktól arról, hogy mit is kellene pontosan csinálni, hogyan működik egy kapcsolat, stb. Nagyon sokszor ugye maguk az idősebb női rokonaik is full el vannak veszve.
Tehát az "éretlenség" abból fakad, hogy a fiatalok ma nem kapják meg otthonról azt a tudást, figyelmet a családjuktól ezen a téren, amit régen tök természetes módon megkaptak.
Jó, hogy régen a 20 évesek érettek voltak egy kapcsolatra (/házasságra), ha előtte a szüleik arra nevelték őket folyamatosan, hogy hogyan legyenek rá érettek.
18-tól akármeddig :)
Van aki 18 évesen is alkalmas rá van aki még 50 évesen sem.
Ez iszonyatosan sok tényezőtől függ.
Én valahogy nem így látom. A nagy átlag sajnos az, hogy van egy dolgozó vagy tanuló fiatal csaj aki úgy ért dolgokhoz, felnőttesedik. Meg van egy 25 plusszos pasija aki még azt se tudja melyik gombot kell megnyomni a mosógépen, a fizetését számítógépes játékokra vagy bulikára költi, főzni életében nem főzött, azt se tudja milyen kenyeret szoktak venni stb stb. Én lassan inkább 30-as korosztály vagyok de még mindig azzal szenved a barátnőim többsége, hogy a párja egy hatalmas gyerek akinek ő a pótmamája.
Persze, nem életkortól függ az érettség hanem egyéni dolog és tényleg van aki már 17-18 évesen teljesen érett felnőtt. De ha a nagy átlagot nézzük sajnos elszomorító a helyzet a férfiak érettségét nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!