Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nők fel tudnák sorolni azokat a hátrányokat, amik őket érik a kinézetük miatt?
Sokszor elhangzik feltűnően szép nőktől, hogy "őket csak hátrány éri a kinézetük miatt"
óh, szóval tényleg valóban csak és kizárólag hátrány ér?
El lehet könyvelni provokációnak a kérdést, pedig szerintem semmi kötekedés nincsen benne, csak ugye kényelmetlen a válasz.
Persze felmerül a kérdés, hogy mi az értékrend és a mérce.
Pl egy átlag alatti férfihoz képest egy szép nőnek tényleg csak hátrányai vannak az életben? Akkor miért küszködik annyit, hogy a jó genetikai adottságai mellé még jobban nézzen ki? Ha állítólag ennyire nem éri meg?
Mi tartja mégis ebben "sorsban" őket?
Mint ahogy a "lúzer" férfiak is megmaradnak lúzernek, úgy a szép nők sem lesznek csúnyák, hogy változzon a helyzetük.
1. A férfiak csak megfektetni akarnak vagy hosszútávon csak egy státusszimbólum vagy számukra.
2. Betegesen féltékenyek lesz rád a párod
3. Nem vesznek komolyan, nem a valós értékeidre helyezik a hangsúlyt. Elkönyvelnek egy csinos buta libának.
4. Mindenki sikeresnek gondol a külsőd miatt
5. A nők irigyek rád, a férfiak meg szexre akarnak
Mindegy, hogy miért mennyit dolgoztál, mindenki legyint, hogy neked könnyű, csak térdeltél érte.
Mindig jön az előítélet, hogy biztos ezer pasim volt.
Sokan menekítik előlem a pasijukat, mert biztos egymásba habarodunk.
Rohadt fárasztó, hogy mindenki meg akar dugni.
Például a szakmai sikereit a kinézetére fogják. Jobbik esetben. Rosszabbik esetben kevésbbé veszik komolyan, mert az milyen már, hogy nem csak szép, hanem okos, tehetséges is.
A butáknak, akik csak a szepsegukbol akarnak élni, azoknak valóban nincs hátránya.
1. Éreztem már ellenszenvet más lányok részéről, sokakat zavar egy barátságban, ha a másik fél jobban néz ki.
2. Folyamatosan megjegyzést tesznek az alacsonyabb réteghez tartozó, utcán fütyörésző férfiak, ami kifejezetten zavaró és néha még ijesztő is, pl. amikor egyszerre 3man üvöltenek utánad egy kocsiból.
3. Az emberek elsődlegesen a külsődre koncentrálnak, az eszed és a képességeid másodlagosak lesznek.
4. Lesznek férfiak, akik nem mernek majd kezdeményezni, mert azt gondolnák úgysincs esélyük nálad.
5. Amikor rossz napod van, nincs önbizalmad, az emberek nem hiszik el, hogy te is érezheted magad rondának.
6. Ez egy konkrét helyzet: amikor szakítanak veled, pedig külsőre teljesen rendben vagy (sőt, átlagon felül), de mégis dobnak, és te meg vagy róla győződve, hogy belül egy romlott ember vagy, aki a külsején túl semmit nem ér.
Ezek lennének, amiket tapasztalni szoktak, de ez nem jelenti azt hogy a szép nők inkább lennének rondák.
oke
de ha en atlagost alulról alig surolo fiukent odamegyek egy szep nohoz az nem fogja magat hanyatt vagni
mert o ertelemszeruen a szep ferfiaktol meg a ferfias kinezetuektol varja a kezdemenyezest
szoval sir h senki sem mer kezdemenyezni de engem elkukd fintorogva
másrészt a szep nok nem nagyon vannak egyedul
bar az ellentmondasok sora nem itt kezdodik
Nincs normális barátnőm. Egy idő után teljesen mindegy milyen belső értékekkel rendelkezem, féltékenység teszi tönkre a baratságot.(az ő részükről) Pont most vagyok megint egy ilyen "barátságban" Sajnos nem az első alkalom, de ha rajtam múlik az utolsó! Így szívesebben barátkozom férfiakkal, akik csak kis ideig bírják anélkül hogy ne kezdenénk el udvarolni!
: (
#8:
Senki se fogja magát egyből hanyatt vágni.
Az, hogy valaki szeretne párt, nem jelenti azt, hogy bárkivel összeáll. Főleg nem azzal, aki ennyire ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!