Érik már a szép jövő?
Szeretnéd, ha még többet robbantanának, igaz?
Miért nem vallod be, hogy ezért engedtétek be őket?
Egyesülni is fognak. Egy nép, egy vér.
"Szeretnéd, ha még többet robbantanának, igaz? "
Van akit szeretném ha felrobbantanának, de az úgyis belehal a saját hülyeségébe.
"Miért nem vallod be, hogy ezért engedtétek be őket?"
Ha az egybiten túl látnál valamit, akkor még értelmes ember is lehetne belőled. Olvass, láss. Én például nem engedtem be senkit, és nem is engednék. Nade mivel nem helyeseltem azonnal, bizonyára én lennék a liberálbolsevikzsidómuszlimimádó. Nekem nem gond, hogy ezt gondolod, csak máskor ne lepődj meg, ha megcsal az emberimereted.
Vannak erős túlzások a videóban: először is az, hogy a baloldaliak ezt akarnák, valamint, hogy most itt egész Afrika ide akar majd jönni.
De ez a videó csak egy termék. Össze lehetne vágni olyan képsorokat is, hogy a bevándorlók szépen dolgoznak és maximálisan beilleszkedtek a nyugati társadalomba...stb. Azaz pont az ellenkezőjéről... Csak hát abból nem lenne össznemzeti rettegés...
Akkora sötétség van a fejekben, hogy ahhoz képest a fekete lyuk atomvillanás.
Szerinted ha nem engedték volna be pont azokat, akik az ilyen robbantgatók elől menekülnek, nem terveztek volna merényleteket?
Sőt, mondok valamit! Szerinted eddig nem voltak merényletek Európában? Persze, az ETA meg az IRA sem terrorszervezetek, hanem horgászklubok, igaz?
Sőt, tudod, közöttük sem nagyobb a bűncselekmények elkövetésének aránya, mint bárhol máshol. Csak ugye ha egy szír menekült követ el valamit, akkor egyből kiemelik, hogy ő ám szír volt, a hozzád hasonló agy nélküliek meg egyből levonják a következtetést, hogy fú, hát akkor a szírek veszélyesek.
Gondolom, olvasol/nézel/hallgatsz híreket. (Bár ebben nem vagyok biztos.) Nem rég öltek meg egy fiatal, Vivien nevű lányt. Méghozzá egy MAGYAR ember ölte meg! Brutálisan, hideg vérrel kivégezte. Akkor ebből most az következik, hogy a magyarok szívtelen gyilkosok? Tamásiban 2 hete megöltek egy fiatal férfit. Akkor most ez alapján Tamási veszélyes hely, és ha oda mész, biztosan megölnek? Na ugye, hogy nem!
Nézegesd a Híradót (de ne az M1-en vagy a Hír tv-n), és nézd meg, hogy Magyarországon hány élet elleni bűncselekményről számolnak be!
Aztán gondolkozz kicsit el, már ha tudsz.
Ja, és egyébként ha szerinted nem szabadna segítséget nyújtani a háború és gyilkolás elől menekülő embereknek, szerinted ugye '56-ban is az összes magyar migránst vissza kellett volna toloncolni, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!