Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nagyon szep erzes. Akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon szep erzes. Akik ezt erik azok aldottak. Ez szerelem szerintetek?

Figyelt kérdés
Hallgassatok ezt a zenet mikozben olvassatok ezt, es akor tudni fogjatok, hogy mi a helyzet: http://www.youtube.com/watch?v=cRtKlRhEMf0&feature=related.-.. lenne szo, hogy van egy fiu, akivel nagyon sokat beszelunk, es eleg reg ismerjuk egymast!Nagyon jokat szoktunk beszelni, es olyan jo.Mindig mondjuk egymasnak, hogy szeretjuk egymast, es ilyenek.De van amikor nem ir vissza, es nem tudom hogy szeretem vagy nem, de azt tudom, hogy kulonoset erzek, es benne nagyon megbizok.Akor mert van az, hogy amikor nem ir vissza, azt erzem, hogy un, vaggy ilyesmi?!Es mar nagyon szerelmes dolgokat mondunk egymasnak persze csak ugy viccesen.Es jol erzem magam ha vele beszelek, es o is ugyvan ezzel.De mondom, van amikor meg is bantjuk egymats persze csak finoman, es en akkor meg jobban ragaszkodok hozza.O is igy lehet ezzel?De nem szeretnek kapcsolatot vele, mert akor nem lenne erdekes, mert egyszer ugyis vege lenne, es akkor nem lennek meg baratok se.Ez szerelem??
2011. dec. 29. 00:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

ha mindig mondod neki hogy szereted, akkor hogy nem lehetsz biztos benne hogy szereted??? elmúltál már 14 éves??? lehet hogy ez szerelem, de sajnos azt kell hogy mondjam, elmúlik ez legkésőbb 16 éves korodra...

túlságosan rózsaszín felhőben élsz. odavan érted biztos, csak legyél már kicsit magabiztosabb.

2011. dec. 29. 00:10
 2/14 anonim ***** válasza:
már megint ezzel jön valaki, hogy jajj istenem nem ír vissza mi lesz most...pff gondoltál már arra, hogy az embernek van élete face-n msn-en meg ilyesmiken kívül is? az életben mondjatok egymásnak szépeket, egyébként aki szerelem tényleg nagyon szép érzés
2011. dec. 29. 00:13
 3/14 A kérdező kommentje:
De nem szamit, hogy elmulik majd, tudni szeretnem, hogy o mit erez es akkor betudnam vallani magamnak hogy szeretem-e vagy sem.De azert koszi!
2011. dec. 29. 00:13
 4/14 anonim ***** válasza:
elnézést a félreírásért, szánom-bánom, de én is ember vagyok, az az "aki" nem kell oda, csak átfogalmaztam amit írtam bocsi
2011. dec. 29. 00:15
 5/14 anonim ***** válasza:

inkább ez jut eszembe a szerelemről-

http://www.youtube.com/watch?v=oPZvo2dJr7E

2011. dec. 29. 00:15
 6/14 A kérdező kommentje:
Ezt nem ertem utlso.
2011. dec. 29. 00:16
 7/14 A kérdező kommentje:
Bocsanat utolso elotti!
 8/14 anonim ***** válasza:

akkor azt mondd már meg, hogy amikor azt mondod neki, hogy "szereted" akkor hazudsz?? és nem szívből mondod???

mert így semmi értelme!! a szeretlek a világ legértékesebb, legszebb szava!!!

ha túl sokat mondod, ráadásul jelentéktelenül, tartalom nélkül, akkor teljesen elértéktelenedik!!!!

én pl amikor először hallottam a barátnőmtől, hát az valami leírhatatlan volt. pár évvel később már fintorogtam, meg inkább befogtam a fülemet, mert annyira sokszor mondta, hogy más semmi értéke nem volt.

9/14 A kérdező kommentje:
Koszonom majd en is ugy teszek!
2011. dec. 29. 00:17
 10/14 anonim ***** válasza:

1. Lola :Titokban álmodozunk Ez a legjobb szerelmes dal, amit ismersz? pffff...

2. Találkozzatok, és akkor megtudod, hogy szerelem-e, vagy csak álomkép Hallgasd meg inkább ezt: http://www.youtube.com/watch?v=5HxEj8Mp9_A

2011. dec. 29. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!