Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen jelekből tudom észreven...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelekből tudom észrevenni, ha egy srácnak bejövök?

Figyelt kérdés
Az egyik jóbarátomba (fiú), oltárira beleszerettem. Fogalmam nincs, hogy ő érez-e irántam vmit. Elmondjam neki? vagy csak figyeljem a viselkedését?
2011. dec. 28. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
2011. dec. 28. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
2011. dec. 28. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Neked megy egy szívlapáttal akkor tuti kanos
2011. dec. 28. 19:04
 4/5 anonim válasza:
100%
Legyél bátor, merész.... A jó nő az aki egy férfinak kell nem az amelyiknek kell egy férfi... Nem bírjuk ha úgy érezzük nem tudunk kiismerni titeket, tehát legyél mindíg magabiztos. El ne nevesd el magad ha a közelében vagy, el ne fordulj, csak mosolyogj (az engedett). Legyél nyitott (a mai világban ez úgy működik hogy elkéred a facebooknevét xD) Próbálj sokat beszélgetni vele és találjatok valami közös témát. Úgy a legjobb ha még nem könyvelt el, nem ismered. Így megvan neki az izgalom hogy "felfedezhetitek egymást" pont o.O Kommunikáljatok... de ha mondjuk nem ír vissza akkor ne kezdd el irogatni hogy "jajj most haragszol rám" mert ez többnyire mindenkit idegesít o.O Lehetőleg sokat találkozzatok "szemtől szembe, személyesen" mert úgy a leg... hát úgy valahogy jobban érzitek magatokat sztem mindketten. Tehát ne érezze az hogy egy robot vagy a facebookon vagy msn, skype... amit használsz. Nem tudom... az utóbbi évek során már nem tudom hogy megéri-e megmondani egyből. Ha egy nagyon jó csajrol van szó, persze úgy könnyű.. bár... ha normális a srác akkor.. nem tudom :/ Háth ha olyan korban vagy akkor járjatok együtt táborozni. Csodás érzés ha gátlástalan vagy és nincsenek a közelben sem a szüleid. Meg persze járj utána hogy normális-e a srác. Nem jó ha egy perverz pedomaci az illető :D (trollololololol xD) Nagyon nem tudtam helyesen megfogalmazni mert bonyolult téma és kevés az "adat"... de remélem segítettem, ha nem is sokat.
2011. dec. 28. 19:40
 5/5 A kérdező kommentje:

kedves 19:40-es válaszíró!!!

Nagyon nagyon örülök, hogy ilyen sok mindent írtál! :) Köszönöm!

Amugy én 20 éves vagyok, és a srác nagyon nagyon rendes volt elég időm megismerni..

2011. dec. 28. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!