Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből, milyen jelekből fogom észrevenni, ha tetszem valakinek? 14 éves vagyok, lány.
17 vok és ha bejön egy lány akkor vmi kis hülyeségével cukkolom hogy legyen vmi amiről eszébe jutok aztán egy darabig pihentetem a dolgot, aztán általában úgy alakul hogy egy bulin "véletlenül" összefutunk, beszélgetünk nevetgélünk, iszogatunk (mértékkel!) hazakísérem elköszönök.
legközelebb ugyan ez csak adok/kérek egy érzelmesebb puszit és aztán már megy minden magától :D
de te valszeg nem jársz bulizni és szerintem ezen még kár gondolkoznod. 14 évesen még tök felesleges kapcsolatban élni :D
ez az én véleményem :D
En "kicsit" idosebb lany vagyok. sajat tapasztalat, hogy ha a fiu keresi a tarsasagodat,ha nem is feltetlenul megy oda beszelgetni, de a kozeledben van.
Es nyilvanvaloan, ha nem olyan felenk, akkor megtalalja a modjat, hogy kapcsolatba keruljetek. akar beszologatas, akar bokolas, segitsegkeres, barmi indok.
En azt latom, hogy ha nem jossz be egy fiunak, akkor elkerul, nem nez rad, nem szol hozzad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!