Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen jelekből lehet észreven...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelekből lehet észrevenni, ha már nem szeret a barátod? 19L

Figyelt kérdés

Felmerült bennem a kérdés, mert mostanában furcsán beszél velem, mondd egy két csúnya szót (pl.hülye, köcsög) ha szakítással fenyegetőzöm, nem esik annyira kétségbe.. azért látom h rossz lenne neki, de inkább haragszik ezért, meg megsértődik, minthogy most ott mondja h jaj ne szakítsunk, szeretlek bla-bla.. meg az esetek többségében inkább én vagyok a kezdeményező. csókolózni sem szeret már annyirai, inkább szájrapuszi.. mi van? megunt?:S szexre eddig is nehéz volt rávenni.. és még mindig.. más csaj meg nincs a dologban, ez tuti!

Persze ez a szakításos dolog, csak amolyan kipróbálás, hogy hogyan reagál rá, tehát én szeretem, de ha ő nem.. akkor.. :S (majdnem 2év)

2010. márc. 7. 12:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

valoszinuleg ellaposodott a kapcsolat es mar nem vonzodik annyira hozzad.

jelek: nem hallgat vegig, kevesebb fizikai kontaktus (oleles, csok, simogatas csak ugy, szex), nem figyel rad, inkabb a hvereivel log, nem szol ha megy valahova, nem vagy ritkan hiv magahoz.

2010. márc. 7. 12:32
 2/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ez búza, Komolyan. Egy normális férfi nem ilyen.

Vagy egyszerűen nem szeret csak úgy van veled, hogy van"barátnője" kifelé így mutatja.

Együtt laktok?

2010. márc. 7. 12:32
 3/20 A kérdező kommentje:
nem, de szint emindennap együtt vagyunk.
2010. márc. 7. 12:33
 4/20 A kérdező kommentje:
inkább nálunk vagyunk mindig, mint náluk.. nemnagyon hívogat le magához.
2010. márc. 7. 12:34
 5/20 A kérdező kommentje:
mindig kérdezgetem, h szeret-e még, és ha igen akk hogy? erre mondja h szerelemmel. elmondja csomószor, de nem érzem.. :S
2010. márc. 7. 12:35
 6/20 anonim ***** válasza:
2010. márc. 7. 12:37
 7/20 A kérdező kommentje:
húha..micsoda idevágó link:D azért köszi, majd ha lesz időm, végignézegetem a képeket;)
2010. márc. 7. 12:39
 8/20 anonim ***** válasza:
Sztem nem szeret, csak azért van veled, hogy mégis ne legyen egyedül.
2010. márc. 7. 12:44
 9/20 anonim ***** válasza:
18 éves vagyok, fiú több mint két éve vagyok együtt a barátnőmmel, kb rám is rám illik amit elmondtál, beletelt egy kis időbe mire felfogtam és be is vallottam magamnak, hogy már nem szeretem a barátnőmet szerelemmel, sokat vitáztunk de nagyon jól megvoltunk, viszont ellaposodott a kapcsolatunk és soha sem történt semmi így a legapróbb dolog is hatalmasnak tűnt (akár jó akár rossz és bizony ilyenkor már nem figyel annyira az ember a másikra míg a nő szokásához híven képes megsértődni a legapróbb dolgokon is, hiszen érezte, hogy engem nem érdekel és valamit ki szeretett volna váltani de ha hisztizett arra hamar ráuntam, fogtam magam és haza jöttem.). Nem rendítene meg ha szakítanánk, de így hogy együtt vagyunk sincs semmi különös, még szeretem de már nem szerelemmel, "túl jól" ismerjük egymást, nincs közös téma, idén érettségi, mindenki tanul és semmi kimozdulás, szerintem ha tehetitek járjatok el sokfelé csináljatok sok mindent, mozi vagy egy esti séta is jobb mint a semmi. Újítsátok meg a kapcsolatot, legyetek kevesebbet együtt, szórakozzatok akár együtt akár külön, legalább lesz közös téma.
2010. márc. 7. 12:44
 10/20 anonim ***** válasza:
Kevesebbet együtt de ha együtt vagytok az tartalmas legyen. Jó eséllyel az lesz*
2010. márc. 7. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!