Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon szep erzes. Akik ezt erik azok aldottak. Ez szerelem szerintetek?
Figyelt kérdés
Hallgassatok ezt a zenet mikozben olvassatok ezt, es akor tudni fogjatok, hogy mi a helyzet: http://www.youtube.com/watch?v=cRtKlRhEMf0&feature=related.-.. lenne szo, hogy van egy fiu, akivel nagyon sokat beszelunk, es eleg reg ismerjuk egymast!Nagyon jokat szoktunk beszelni, es olyan jo.Mindig mondjuk egymasnak, hogy szeretjuk egymast, es ilyenek.De van amikor nem ir vissza, es nem tudom hogy szeretem vagy nem, de azt tudom, hogy kulonoset erzek, es benne nagyon megbizok.Akor mert van az, hogy amikor nem ir vissza, azt erzem, hogy un, vaggy ilyesmi?!Es mar nagyon szerelmes dolgokat mondunk egymasnak persze csak ugy viccesen.Es jol erzem magam ha vele beszelek, es o is ugyvan ezzel.De mondom, van amikor meg is bantjuk egymats persze csak finoman, es en akkor meg jobban ragaszkodok hozza.O is igy lehet ezzel?De nem szeretnek kapcsolatot vele, mert akor nem lenne erdekes, mert egyszer ugyis vege lenne, es akkor nem lennek meg baratok se.Ez szerelem??2011. dec. 29. 00:08
11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szep ez a zene is..es nem ez a legjobb amit kuldtem, de "O" jut eszembe amikor azt hallgatom amit kitettem.
2011. dec. 29. 00:24
12/14 anonim válasza:
Találkozz vele! És ha hasonlóan éreztek, az lesz csak az igazán szép érzés! :)
13/14 A kérdező kommentje:
Es szerintetek ha nem mindig csinalom azt amit szeretne, vagy nem irok mindig vissza neki vagy talan nem azt mondom amit hallani szreretne..azzal csak jobban magamba bolonditom, vagy csak eltavolitom.Es szeretnem ha ezt 100%-osan mondanatok meg.Koszonom szepen!
2011. dec. 29. 00:40
14/14 anonim válasza:
fontos, hogy add mindig önmagad, és legyél őszinte, olyat soha ne csinálj, ami nem te vagy. csak ezzel tudod magadba bolondítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!