Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nők fel tudnák sorolni azokat a hátrányokat, amik őket érik a kinézetük miatt?
Sokszor elhangzik feltűnően szép nőktől, hogy "őket csak hátrány éri a kinézetük miatt"
óh, szóval tényleg valóban csak és kizárólag hátrány ér?
El lehet könyvelni provokációnak a kérdést, pedig szerintem semmi kötekedés nincsen benne, csak ugye kényelmetlen a válasz.
Persze felmerül a kérdés, hogy mi az értékrend és a mérce.
Pl egy átlag alatti férfihoz képest egy szép nőnek tényleg csak hátrányai vannak az életben? Akkor miért küszködik annyit, hogy a jó genetikai adottságai mellé még jobban nézzen ki? Ha állítólag ennyire nem éri meg?
Mi tartja mégis ebben "sorsban" őket?
Mint ahogy a "lúzer" férfiak is megmaradnak lúzernek, úgy a szép nők sem lesznek csúnyák, hogy változzon a helyzetük.
"hát már bocs de láttam már sokszor hogy jóképű és határozott férfiakra hogyan reagálnak a nők"
Csak úgy, mint a szép nőkre a férfiak. Mi ebben a meglepő?
Úgy bírom, hogy az előnytelen külsejű pasik is rendre szép nőket akarnak, és ők vannak meglepődve, megsértődve, ha egy szép nő jóképű pasit akar. Fuck logic.
bocsánat, de az átlagos nők is önmagukhoz irreálisan jobban kinéző pasit akarnak...
nem is beszélve az átlag alatti nőkről, ahol ez a különbség még jobban szembeötlő...
ja tudom, EZÉRT IS a himnemüek a felelősek, mert "nekik mindenki jó"
persze ha nem jó nekik mindenki, akkro azért is hibásak.
nem olvastam el a többi választ de pont most akarok kiirni egy kérdést emiatt.
SENKI NEM KIVANCSI RAM
csak probalnak meggyőzni rola a férfiak h ők mennyire menők, meg sikeresek, ahelyett, hogy legalábbb egy hogyvagyot benyögnének
ja, jó, csak az a baj, hoyg ha nem tolják az arcodba hogy ők mennyire vonzó férfiak, akkor te nem fogod magadtól megismerni őket, mert az munka
szóval marad az hogy észreveszed azokat extrém módon az átlag felett vannak
Szamomra nincs hatranya. Az igaz hogy tobben vannak akik csak a szexre mennek, de igaz a mondas hogy a kulso megfog belso megtart tehat a ferjem is azert figyelt ram fel mert megtetszettem neki. Az mas kerdes hogy vele szerencsem volt❤️
De nekem a szepsegem az egyetlen amibol sose volt hatranyom. A csaladombol, az egeszsegi allapotombol, az eszembol, a kedvessegembol mindig. (a legutobbit mondjuk nem banom szeretek masokert tenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!