Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás pasik miért érik be diplomátlan nővel?
" Az ilyen "Supermanek" sztorija tapasztalatom szerint mindig valahol sántít, vagy konkrétan hazudnak, vagy egyszerűen elhallgatnak pár részletet. p. egyik ilyen spergirl ugyanezt előadta mint te, csak utólag kiderült, hogy a nevenincs általános suli a város legjobb sulija volt, az elitgimi nem is olyan elit, a nyelvvizsgája különórák tömegével lett meg, a kétkezi munkás szülei pedig 25 évesen is kuporgatták neki a pénzt, a diplomáját pedig két év csúszással tette le. De ő is előadta, amit te, hogy "énmindentamagamerejébőlértemel" csak nagyon nem"
Újra elovlastam, akiről irtál. Nme mindegy, hogy az áltaános iskola vagy a gimi volt a jobb ? Én leirtam a saját példám és kész. Ésaz nem mindegy, hogy különróával vagy anélkül tette le a nyelvvizsgáit a csaj, akiről irtál ? , A lényeg, hogy letette. Miért zavar ez téged? És te hányat tettél le ? AMúgy ha elolvasod a kommentkjeim, szerintme egyértelműen látszik, hogy én seho lnem adtam elő magam, hogy mekkora nagy ász vagyok, nem vertem a mellem, és betegre keresm magam. Csupán leirtma, hogy kamaszkorban kis le lehet rakni több nyelvvizsgát, nem kell hozzá se külgöldön lakni, se ultramenő különtanár, se tanfolyam, elsősorban szoralom és motiváció kell hozzá. Sehol nem irtam azt sem, hogy én mindent a magam erejéből értem el, épp azrról volt szó, hogy általában ahol már tudja esgiteni a szülő a gyerekek 18 éves koráig, ott utána sem lesz tragédia, még ha nehéz is. De egyébként igen, vannak rá példák, akik tényelg a semmiből kapaszkodnak fel. Én is ismerek ilyeneket - vállalkozókat pl, akik 4gyerekes családból indultak ház nélkül és igaz, évtizedek alatt, de nagyon megazdagodtak.
49-50-51! én a tapasztalatomat írtam le és éppen ez az, hogy ez egy anonim fórum, ahol bárki kamuzhat bármekkorát, és jellemzően szoktak is.
Mellesleg minden rosszindulat nélkül, ha nem lenne némi igazság a dologban nem kaptad volna föl a vizet ennyire...tudod nem zörög a haraszt,ha nem fújja a szél.
48-as! Tegyük hozzá, hogy ez nem a nyelvvizsgázók hibája, egyszerűen egy olyan rendszerben élünk, ami kiköveteli mindenkitől, hogy akkor is rakjon le nyelvvizsgát, ha nem akar és nincsen rá szüksége pl. majdnem felvételi követelmény lett egy középszintű nyelvvizsga, csak miért is?
Aztán meg valahogy átcsúsznak egy B2-esen és persze, hogy nem tud megszólalni ha nem is használja.
Én eddig hallgattam, de két dolog!
56!
Bántó a beképzeltséged és az önfényezésed, ez minősít téged! Én eddig csak egy haszontalant tudtam nyomni a válaszaidra, de akkor tessék leírtam.
Aki azt hiszi, hogy egy középszintű nyelvvizsgához olyan nagy tudás kell, az borzalmasan téved. Nekem is úgy lett nyelvvizsgám elsőre, hogy az írásbeli jó lett, szóbalin össze-vissza hebegtem-habogtam, azt se értettem,, amit a vizsgabiztos mond, de éppen elég pont meglett a hallott szöveg alapján. Mivel azóta azt a nyelvet nem használtam a lényeg, hgy meglegyen a papír az sikerült, a többi nekem nem számított, de én nem is mondom azt, hogy könnyű volt letenni vagy magasak voltak az elvárások. kellett a felvételi a pont, összeszedtem a többi nem különösebben érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!