Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás pasik miért érik be diplomátlan nővel?

Mindenkinek magánügye hogy ki kivel mi alapján jön össze. Kinek mi köze hozzá ?
Egyébként nekem van diplomám, de kb el is szoktam felejteni annyira nem érdekel.
Pl a volt főnököm 2 diplomás németül angolul beszélő nő volt.
Mikor elszállt az izzó az irodában ott vinnyogott, hogy valaki segítsen. Na bumm neked diplomás személy. Mer a létra elővétele és a másik izzó cseréje. Az aztán akkora teljesítmény hogy még a Pisai Ferde Torony is kiegyenesül.

"diplomátlan segédmunkás" na ezt sem hallottam még.
Te meg kitörölheted a valagadat a diplomáddal ha azt hiszed hogy ez érdekli a faszikat, hát nem érdekli, de gondolom már rájöttél magadtól is, neked ehhez is diploma kellett, más meg enélkül is boldogul.
Tudod a diploma mellé észt azt nem osztanak. Az vagy van, vagy nincs.
Üdvözlettel egy mérnök felesége, aki nem diplomás.

Mert az intelligencia és jó külső nem a diploma függvénye.
Ha te csak egy diplomával tudsz büszkélkedni, más előnyöd nincs, arról csak te magad tehetsz.

"Tehát ha valakinek tériszonya van," 104
Nem volt tériszonya, de te biztos jobban tudod mivel a te főnököd volt nem az enyém. Egyébként meg az izzóval nem tudott mit kezdeni nem a létrával. De te ezt megint csak jobban tudod.
Attól hogy van diplomád már elnézést de semmit nem jelent.
Egy csomó embert ismerek 2-es politológia meg szociológia diplomákkal még munkájuk sincs. Pedig több éve végeztek.
De hát ezt te megint csak jobban tudod.
Sokra mész a diplomáddal ha egy ennyire alap dolgot sem tudsz megcsinálni. De hát ezt te megint csak jobban tudod.

Neked lehet 5 diplomád is, akkor is korlátolt vagy és szűk látókörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!