Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás pasik miért érik be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás pasik miért érik be diplomátlan nővel?

Figyelt kérdés
Mikor összejöhetnének diplomás, ergó okos nővel is, de egy csomó diplomás pasinak diplomátlan nő kell. Félnek az okos nőktől, azért kell nekik műveletlen diplomátlan segédmunkás nő?

2020. aug. 9. 12:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/113 anonim ***** válasza:
89%
Tisztázzuk le! Azért, mert valaki diplomás nem jelenti azt, hogy okos, messze nem az. Neked meg miért fáj az, ha egy diplomás összejön egy nem diplomással?
2020. aug. 9. 12:10
 2/113 anonim ***** válasza:
90%
Diploma nélkül is lehet egy nő okos, ambiciózus, kedves, vonzó. Igen, a páromról beszélek. ;)
2020. aug. 9. 12:19
 3/113 anonim ***** válasza:
98%
Én diplomás nő vagyok. Valahogy, mégis már kezdem unni ezt a ,,diplomás, nem diplomás" ömlengést.
 4/113 anonim ***** válasza:
92%
Ezt a kérdést valaki állandóan felteszi. Szerintem most kapta meg a BGF turizmusról és erre húzogatja otthon és veregeti a vállát hogy nem is olyan szar már így az élete. 😂
 5/113 anonim ***** válasza:
57%

Példa.

Nézz rá: [link]

Szerinted miért kéne, hogy egy egészséges, normális, hetero férfit érdekeljen az iskolai végzettsége?

Engem azt sem érdekelne, ha X-et írna a heve helyére.

A nőknek fontos a diplomás pali, mert azt hiszik, hogy attól lesz lóvéja a srácnak.

2020. aug. 9. 12:21
 6/113 anonim ***** válasza:
90%

Hát igen, azért a pasik, ha tetszik nekik egy nő, biztos nem azt mondják, hű, de jó agya van. A másik, lehet a diplomája olyan területet érint, amivel, hiába diplomás a másik, nem igazán tudnának érdemben beszélgetni róla. A harmadik, hogy lehet attól egy nő tájékozott, hogy diplomája nincs, nem biztos, hogy segédmunkás, lehet középfokú végzettsége valami tanfolyammal.

Az pedig, hogy félnek az okos nőktől, maximum unják az okoskodókat.

2020. aug. 9. 12:27
 7/113 anonim ***** válasza:
93%
Pár kérdéssel lentebb van egy erről szóló kérdés, olvasgass ott és ne itt idegesíts mindenkit.
2020. aug. 9. 12:27
 8/113 anonim ***** válasza:
89%

Mert szerelmet keresek, és nem tudományos munkatársat.

Bizonyára te nem vagy túlságosan iskolázott, vagy ha mégis, akkor elég nagy szégyen, hogy alapvető összefüggéseket nem vagy képes felismerni. Tudniillik nem a diplomától lesz valaki kedves, megértő, őszinte, és hűséges társ. Sőt, akármilyen meglepő, nem csak egy diplomás ember lehet okos, intelligens, művelt. A diploma egy dolgot jelent: azt, hogy valószínűleg (mert azért vannak a rendszerben hibák) a választott szakterületén kiemelkedő tudással és tehetséggel bír. Ennyit jelent, semmi többet. Nem jelenti azt, hogy diploma nélkül az ember ne lehetne magas szinten jártas egy szakterületen, nem jelenti azt, hogy ettől ő jobb, erkölcsösebb ember, nem jelenti azt, hogy hűséges és odaadó társ, de még azt sem feltétlenül jelenti, hogy egy logikus, racionális emberről van szó.

De ezeket felfogni ám nem kell túl nagy gógyi...

2020. aug. 9. 12:36
 9/113 anonim ***** válasza:
92%

Nem érdekel, hogy milyen magas a végzettsége, hogy keres a nő. Van jól fizető állásom, megfelelő vagyonom, így nem vagyok rászorulva a nő pénzére.

Az észt nem az egyetemen osztják.

2020. aug. 9. 12:47
 10/113 anonim ***** válasza:
74%
Műveletlen,diplomátlan :) ,segédmunkás nő végzettségtől függetlenül se kellhet a pasiknak. Te ugyanis ebbe a kategóriába kb a buta nőket sorolod.Egy nő viszont attól,hogy nincs diplomája -ahogy írják is- még lehet értelmes,talpraesett,életrevaló. Manapság egyébként se nehéz egy diplomát megszerezni. Nekem sincs diplomám /felsőfokú végzettségem van/, míg a páromnak kettő is. Lexikális tudása magasabb,de mégis én vagyok az,aki a mindennapi életben aktívabb.
2020. aug. 9. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!