Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista csajok. Összejönnétek alacsony végzettségű férfival?
Az érettségijével felvágó emberke a legnagyobb arc. 😂 Csúnyán beégnél, ilyet szól. Orvosin egy tantárgy anyaga több, mint az emelt biosz összes tétele.
Érdemes megfigyelni, hogy itt egy szakma sem lett lenézve a diplomások által. Csak a szakmunkások próbálják szükségtelennek beállítani az egyetemet. Megy a büfészakozás, de tudjátok egyáltalán, milyen szakokról beszéltek?
Aki az ismerősei véleményét fújja itt, annak sajátja nincs is?
Ha mégis meggondolnád magad...
A nyelvizsgát képzeljétek el én sem tettem még le pedig egyetemista vagyok. Kövezzetek meg. Nem nyelvi szakon vagyok hanem természettudományon. Nincs nyelvi érzékem de meg fogom szerezni a nyelvvizsgát mert muszáj. Viszont ettől nem érzem magam butának, mert ettől független olyan vizsgákat tettem le 4es 5össel ahol a nyelvvizsgás emberkék is buktak. Nem a nyelvvizsga a mérce egy egyetemen.
Büfé szak. Lassan ott tartunk hogy aki nem orvosin van az büfészakos. Tanár szakon vagyok. Nem jókedvemből jelentkeztem oda hanem mert gyerekkori álmom. Ha a tanári is büfé szaknak számít tanítsátok otthon a gyereketeket. Minden szakra szükség van amit tanítanak, mert ha nem lenne rá szükség akkor nem lenne olyan képzés és nem tanítanák.
A "fhú de nagy követelmények lehetnek"-re annyi a válaszom hogy egyszer csináld végig amit én. Hajnali egyig tanulni majd másnap reggel nyolckor óra, vizsgaidőszakban pedig a stressz miatt valakinek a haja hullik valaki fogy (mint ahogy én is) és van akinek sírógörcsei vannak. Az egyetem nehéz ha elfogadjátok ezt a tényt ha nem.
"Én már nem is ismerkedek érettségisekkel" De ismerkedünk, csak nem jön létre párkapcsolat, mert nem működne.
Arra pedig hogyha el tudnánk végezni a szakmunkásképzőt miért nem végezzük el csak annyit tudok mondani hogy azért mert mi olyan szakmát választottunk amit nem a szakiskolában tanítanak.
Én azt se értem, hogy a BTK-sokat miért büfézik le. Archeológusok, pszichológusok, nyelvészek. Mégis melyik végzettség birtokosai hülyék??
Szerintem a hülyézők azt sem tudják mit tanulnak a bölcsészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!