Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetemista csajok. Összejönné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista csajok. Összejönnétek alacsony végzettségű férfival?

Figyelt kérdés
De most komolyan.

2020. aug. 1. 16:23
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/174 anonim ***** válasza:
100%
Tehát te örülsz, hogy nem leszel olyan értelmes, mint az itteni diplomások?
2020. aug. 1. 19:03
 82/174 anonim ***** válasza:
100%
Ma 18:43 én a barátommal múltkor a másik ember egyetemi szakáról beszélgettünk, gondolom egy szakmunkás azt is értené.
2020. aug. 1. 19:09
 83/174 anonim ***** válasza:
100%

Az érettségijével felvágó emberke a legnagyobb arc. 😂 Csúnyán beégnél, ilyet szól. Orvosin egy tantárgy anyaga több, mint az emelt biosz összes tétele.

Érdemes megfigyelni, hogy itt egy szakma sem lett lenézve a diplomások által. Csak a szakmunkások próbálják szükségtelennek beállítani az egyetemet. Megy a büfészakozás, de tudjátok egyáltalán, milyen szakokról beszéltek?

Aki az ismerősei véleményét fújja itt, annak sajátja nincs is?

2020. aug. 1. 19:27
 84/174 anonim ***** válasza:

Ha mégis meggondolnád magad...

2020. aug. 1. 19:33
 85/174 anonim ***** válasza:
100%
Akkor összegzés, srácok: A diplomás nőknek nem kelletek ti, nem diplomás férfiak. De nektek valami különös fétis miatt mégis ők, a lenéző diplomás nők kellenek, hisz, ha nem zavarna, akkor minek foglalkoznátok velük?🤷 Közben pedig egy diplomát egy majom is tud szerezni, érthetetlen miért vannak úgy elszállva. Megoldás: Hajrá! Irány az egyetem! Ha Zimány Lindának sikerült, nektek is menni fog!😉
2020. aug. 1. 20:04
 86/174 anonim ***** válasza:
100%
Ja de nekem is kéne konkrét példa, hogy mi büfészak. Írjatok már. A bölcsészt már írtátok, valami mást is. Mérnökinformatikus szak ez büfé? Pénzügy és számvitel ez büfé? Programtervező informatikus ez büfé? Szerintem ezekkel még többet is lehetne keresni mint szakmunkással és nem is büfé. Ráadásul akkor nem lennének gonoszok azok a büdös diplomás nők se! Fúj diplomások! Gázszerelő tanfolyam kell!
2020. aug. 1. 20:11
 87/174 anonim ***** válasza:
100%
#86. Konkrét példát csak az egyetemet belülről mem látott emberek tudnak felsorolni. Ők, aztán tudják😂
2020. aug. 1. 20:19
 88/174 anonim ***** válasza:
100%

A nyelvizsgát képzeljétek el én sem tettem még le pedig egyetemista vagyok. Kövezzetek meg. Nem nyelvi szakon vagyok hanem természettudományon. Nincs nyelvi érzékem de meg fogom szerezni a nyelvvizsgát mert muszáj. Viszont ettől nem érzem magam butának, mert ettől független olyan vizsgákat tettem le 4es 5össel ahol a nyelvvizsgás emberkék is buktak. Nem a nyelvvizsga a mérce egy egyetemen.

Büfé szak. Lassan ott tartunk hogy aki nem orvosin van az büfészakos. Tanár szakon vagyok. Nem jókedvemből jelentkeztem oda hanem mert gyerekkori álmom. Ha a tanári is büfé szaknak számít tanítsátok otthon a gyereketeket. Minden szakra szükség van amit tanítanak, mert ha nem lenne rá szükség akkor nem lenne olyan képzés és nem tanítanák.

A "fhú de nagy követelmények lehetnek"-re annyi a válaszom hogy egyszer csináld végig amit én. Hajnali egyig tanulni majd másnap reggel nyolckor óra, vizsgaidőszakban pedig a stressz miatt valakinek a haja hullik valaki fogy (mint ahogy én is) és van akinek sírógörcsei vannak. Az egyetem nehéz ha elfogadjátok ezt a tényt ha nem.

"Én már nem is ismerkedek érettségisekkel" De ismerkedünk, csak nem jön létre párkapcsolat, mert nem működne.

Arra pedig hogyha el tudnánk végezni a szakmunkásképzőt miért nem végezzük el csak annyit tudok mondani hogy azért mert mi olyan szakmát választottunk amit nem a szakiskolában tanítanak.

2020. aug. 1. 20:20
 89/174 anonim ***** válasza:
100%

Én azt se értem, hogy a BTK-sokat miért büfézik le. Archeológusok, pszichológusok, nyelvészek. Mégis melyik végzettség birtokosai hülyék??

Szerintem a hülyézők azt sem tudják mit tanulnak a bölcsészek.

2020. aug. 1. 20:23
 90/174 anonim ***** válasza:
100%
88as vagyok. Azt elfelejtettem hogy volt egy olyan komment, hogy valakinek az összes osztálytársa egyetemista lett de mind ostoba.... Nem furcsa kicsit.... Mindenki ostoba csak te nem??
2020. aug. 1. 20:24
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!