Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista csajok. Összejönnétek alacsony végzettségű férfival?
"Nálam a tanult és olvasott azt jelenti, hogy művelt, nyitott a világ történései felé, még ha nem is járt egyetemre, érdeklődő, tájékozott, az intelligenciája magas."
Művelt. Mármint miben? Matek? Magyar irodalom? Nyitott a világ felé? Ezt sem értem. Nyitott a tudományos felfedezések felé? Nyitott a kvantumgravitációra? Nyitott a politikára? Tájékozott. Ezt se értem elsőre. Tájékozott a közéletben? Tájékozott a filmekben? Tehát értem, legyen olvasott, tájékozott de azt sok mindenben lehet. Nekem olyasmi kell, amit sose láttam olyanban aki nem egyetemista. Tehát ha neked az az olvasott, nyitott ember aki olvasgat ezt azt, híreket néz, ilyenek, attól még szerintem nem lesz szellemi magaslatban. Vagy ha én értettem félre, akkor mond el, hogy miket gondoltál.
Teljesen fölösleges ezen vitatkozni, utolsó válaszoló!
Neked fontos a diploma, nekem nem. Úgyse fogunk egyet érteni.
Lehet rosszul fogalmaztam, de arra gondoltam, hogy azokban, amiket felsoroltam hasonló a világnézetünk, akkor mindegy, hogy emellett diplomás e az illető, vagy sem. Ha elvárnám, hogy legyen diplomás, valószínű, hogy tök más területhez értene mint én, úgyhogy ennyi erővel villanyszerelő is lehetne, mert ahhoz is pont annyira értek, mint az idegsebészethez. Semennyire. De én megértem, hogy neked fontos.
Én végigolvastam a véleményeket itt már nem csak párválsztásrol beszéltek. Az elején érkeztek normális válaszok a nők részéről, de utána átment egy lekezelő stílusba igazából mindkét részről. Csodálkoztok hogy van aki erre reagál? Egyik oldalról sem fogadom le a elnézést legyen az diplomás vagy sem. Nekem nincs diplomám, de amiről itt beszélnek egyesek hogy 8 általánossal rendelkező gyári munkás stb mit beszélgessenek, hát elárulom hogy velük én se tudok sokat beszélni. Mert nem csak ez a két véglet van.
Egyértemű hogy valaki azért akar diplomás társat mert pl több közös céljuk lehet, több közös téma, bár ez szerintem munkahelytől is függ. Plusz egy nő otthon van a gyerekekkel akkor nem ár ha a férjének legalább olyan fizetése van mint neki. Itt szeretném megegyezni hogy sokan csak azért mennek továbbtanulni hogy jobb fizetésük legyen. De nem fogadom el a lekezelő megjegyzéseket. Mert ha valakinek nincs diplomája az nem azt jelenti hogy "lúzer". Szóval ne csináljunk úgy mintha a diplomával emberséget is osztanának, és mintha egy teljesen másik faj lenne :).
Amúgy kicsit tanulságos is volt, mert nem tudtam hogy a diplomások is le nézik egymást (van minden körből jóbarátom, de ők szerencsére nem ilyenek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!