Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista csajok. Összejönnétek alacsony végzettségű
férfival?
Szerintem illene de nem kötelező. Bár én egyetemista vagyok csak. Kérdezz olyat, aki már elvégezte.
2020. aug. 1. 20:57
Jajjj köss már bele ebbe is.... Ha valaki valamit elír már az is baj. Emberek vagyunk mi is képzeld el és van amikor valamit helytelenül írunk le. Kérlek köss még belénk valamivel!
2020. aug. 1. 20:58
Amikor más már nincs, jöhet a helyesírás. Mintha a szuperintelligens, hobbiból kvantumfizikus szakik annyira makulátlanok lennének nyelvtanilag.
2020. aug. 1. 21:00
Semmi köze a diplomának a helyesíráshoz.
Unokatesómnak is van diplomája, de szerintem sosem volt egy hibátlan mondata sem.
Nekem két diplomám is van, de már általános iskolás korom óta helyesen írok.
Nem tudom hányadik válaszolónak: én mérnök vagyok. Amikor hallgató voltam, akkor csak a szabadbölcsészeket és az andragógusokat büféztük le, nem az egész bölcsészkart.
2020. aug. 1. 21:03
Nem jönnék össze. Ez, esetleg a későbbiekben probléma forrás lehet. Minek szédítsek valakit, hazudjak? Jobb, az elején tisztázni. Az sem érdekel, ha nagyképűnek tart emiatt. Majd elfelejti.
2020. aug. 1. 21:26
Nekem az intelligencia fontos. Ha alap dolgokkal tisztában van logikus a gondolkodása, tud kultúráltan viselkedni öltönyös rendezvényeken is, esetleg gyakran jár is ilyenekre, tisztában van az alapvető illemszabàlyokkal és rendszeresen olvas intelligens újságokat (nem origo, hanem harmadik évezred , portfólió, fizetős hvg stb.), akkor természetesen lenne esélye diploma nélkül is. Mivel főképp diplomás körökben mozgok - ott is abban a közegben, akik tudnak viselkedni - ezért nem tudom, hogy hol ismerkednénk meg annyira, hogy ez kiderüljön, de utána, ha nem lenne párom egy esélyt kapna, hogy kiderüljön a személyiségünk passzol-e.
2020. aug. 2. 04:16
#106. Ez egy kicsit bugyutára sikeredett.
2020. aug. 2. 05:13
Azért vicces, hogy egyesek itt úgy tesznek, mintha a diplomás ember egyből értelmiségi is lenne.
A legtöbb diplomás hölgyismerősöm most a közigazgatásban dolgozik ilyen nettó 180-200.000 forintokért, és a kultúra csúcsa számukra, ha nyári szezonban el tudnak menni egy Andrew Lloyd Webber-musicalre. (Vagy a Lovasszínház előadására Pintér Pronyóval a főszerepben.)
És pont ez a réteg, aki piszokmód bajban van társkeresésnél: míg az igazi értelmiségi nők könnyen találnak maguknak hasonlóan jól szituált, kulturált partnert, a fent említett pszeudoértelmiségi réteg az, amelyik a leghangosabban nyavalyog, hogy nincs egy rendes pasi... Mert ez az a típus, aki egy művszerv vagy infó-könyvtáros diplomával, teljesen középszerű szellemi képességekkel bír, de ha "értelmiségi, diplomás" pasit keres, akkor a diplomán már minimum jogász vagy mérnök végzettséget ért...
2020. aug. 2. 12:02
Nem jönnék össze. Olvassátok az itteni nem diplomások válaszait. Mind ugyan azt fújja. Buta, unalmas fráter mind!
2020. aug. 2. 14:42
Nem azért, de a ti munkátokat senki nem becsmérelte. Ti beszéltek minősíthetetlen stílusban a diplomásokról. Nem csoda, hogy nem akarják egész életükben ezt hallgatni.
2020. aug. 2. 14:45
Kapcsolódó kérdések: