Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetemista csajok. Összejönné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista csajok. Összejönnétek alacsony végzettségű férfival?

Figyelt kérdés
De most komolyan.

2020. aug. 1. 16:23
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/174 anonim ***** válasza:
87 nana ne hazudj. Őket a mérnökhallgatók is büfé szakozzák, pedig ők egyetemisták! Szerinted az egyetemisták nem büfé szakozzák a másikat? De ők legalább oda járnak! Olyan nagy napközizés megy a másik szakokra az egyetemen belül is, hogy durva! Csak akkor legalább egyetemista szidja a másikat és itt a legtöbbet a bölcsészek kapják.
2020. aug. 1. 20:28
 92/174 anonim ***** válasza:
97%
kilencvenesnek igaza van, az összes egyetemista hülye csak az nem aki nem ment oda. Szerintem aki szerint ő eltudná végezni az mérnökinfón azonnal kiesne az egyetemről. Igazad van kilencvenes, nem akarsz szakmunkás szakmát tanulni, te egyetemre mentél. De téged nem zavar a szakmunka, a szakmunkást zavarja a te szakmád! Ez a különbség!
2020. aug. 1. 20:32
 93/174 anonim ***** válasza:
100%
Aki szerint meg ő eltudná végezni az egyetemet annak azt üzenem, hogyha elmenne fizika szakra azonnal kihullana. Szerinte ő tényleg elvégezne egy kő kemény szakot?
2020. aug. 1. 20:33
 94/174 anonim ***** válasza:
69%

Akinek nincs diplomája az “kevesebb ember”. Itt ugyan az a szabály követendő mint a sportos a sportossal, dagadt a dagadttal.

Mindenki a saját kategóriájában keresen partnert.

L

2020. aug. 1. 20:40
 95/174 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem meg ne mindenki olyat keressen mint, ő csak ne hazudjon.
2020. aug. 1. 20:44
 96/174 anonim ***** válasza:
91%

90es vagyok. Jobb lenne ha hazudnék, hogy persze összejönnék egy kőművessel.... Biztos nagyon jókat beszélgetnénk a porotherm téglákról.

Nincs közös téma!! Ha egy ácsnak elkezdeném szidni a neptunt azt hinné valami bolygóról beszélek. Volt heggesztő barátom, nem volt jó a kapcsolat mert alig tudtunk miről beszélni. Biztos jobban esne nektek a hazugság, de az igazság az hogy egyetemista lányok egyetemista fiukkal ismerkednek az esetek legnagyobb százalékában és ennek nyomós oka van.

2020. aug. 1. 20:45
 97/174 anonim ***** válasza:
100%
nem rád vonatkozott utolsó, hanem a szakmunkásra, aki szerint az egyetemista az nem okos, hanem egy büfés barom.
2020. aug. 1. 20:49
 98/174 anonim ***** válasza:
100%
Ja tényleg már nincs a gyakorin százalék és nem tudod, hogy mit ki írt. Én írtam az előtted lévő kommentet, és én vagyok az egyetemista pasi. Ez annak szólt, aki szemmel láthatóan azt hitte, hogy őt hazugozom le. Pedig nem neki szólt de megértem ha benézte, ebben az új rendszerben.
2020. aug. 1. 20:51
 99/174 anonim ***** válasza:
Nem rátok értettem hanem az előző mondandómhoz akartam hozzácsatloni.
2020. aug. 1. 20:53
 100/174 anonim ***** válasza:
52%
A diplomásoknak amúgy illene helyesen írni? Csak költői. :)
2020. aug. 1. 20:55
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!