Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista csajok. Összejönnétek alacsony végzettségű férfival?
Figyelt kérdés
De most komolyan.2020. aug. 1. 16:23
111/174 anonim válasza:
Én speciel biztattam a kérdezőt, hogy jelentkezzen egyetemre, még tart a pótfelvételi, de nem akar.
112/174 anonim válasza:
Akinek a legtöbb hölgy diplomás ismerőse, állítása szerint, nem túl értelmiségi fajta attól kérdezném, hogy a szakmunkás nők értelmiségibbek?
113/174 anonim válasza:
112 - nem, kb. ugyanazon a szinten van egy bér- és tb ügyintéző, mint egy diplomás művszervező.
114/174 anonim válasza:
De diplomásból se csak művszervező van én felsoroltam pár egyetemista szakot akik messze értelmesebbek mint egy szakunkás.Fogalmam sincs, hogy a művszervező az mit tanult de ne hidd már, hogy egy mérnök vagy informatikus hallgató nem okosabb mint egy 8 általánost végzett ember. Eleve ha bizonygatni kell, hogy a diplomás nem is okosabb az már azt jelenti, hogy okosabb.
115/174 anonim válasza:
"diplomásból se csak művszervező van"
Középfokú végzettségűből sem csak szakmunkás vagy gyári melós.
116/174 anonim válasza:
Középfokúból mégis milyen van, ami megközelíti bármelyik egyetemi szakot? A bér és tb ügyintézők a nevüket is hibásan írták le, mégis 3as volt a legrosszabb jegy. Érdekes.
117/174 anonim válasza:
Ja, akkor mi olyan középfokú végzettség ami olyan nehéz mint egy diploma?
118/174 anonim válasza:
De az nem árulkodó, hogy ti magyarázzátok meg, hogy a diplomások milyen hülyék? Miért kell nektek megmagyarázni, hogy a szakmunkás is olyan okos mint a diplomás?
119/174 anonim válasza:
Ebbe érdemes belegondolni egy szakmunkásnak, hogy miért akarja bizonyítani, hogy ő elég értelmes? Ha diplomás lenne elvárnánk tőle. ha bizonygatni kell ott baj van.
120/174 anonim válasza:
Ti kaptok sérvet az erőlködéstől, hogy bizonyítsátok, a magyar-esztétika szakos diplomátok übermenschhé tesz, míg akinek nincs diplomája, az csak alkesz segédmelós lehet... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!