Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetemista csajok. Összejönné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista csajok. Összejönnétek alacsony végzettségű férfival?

Figyelt kérdés
De most komolyan.

2020. aug. 1. 16:23
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/174 anonim ***** válasza:
75%
#69. Ott a pont. Mikor éjjel- nappal tanultam, kiröhögtek. Most, már nem annyira😊.
2020. aug. 1. 18:52
 72/174 anonim ***** válasza:
90%
#70. Ez igen! Akár, orvossal, jogásszal? Sok tanulatlan, hüttyögő, flusztrált! Hiszem, és tudom, hogy tanulni érdemes.
2020. aug. 1. 18:55
 73/174 anonim ***** válasza:
13%

Amúgy meg nézzük csak! Kb. az összes politikusnak van diplomája. Aztán a legtöbbjük csal, lop, hazudik, pofátlanul.

Attól, hogy valaki be tud magolni dolgokat, még nem lesz intelligens, pláne nem értékes, jó ember. Na én befejeztem, maradjatok meg magatoknak, diplomás lenéző okostojások. Puszi!

2020. aug. 1. 18:56
 74/174 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert nem hinném, hogy egy itteni szakmunkás tudása többet érne mint azé aki mérnökinformatikán végzett. Jöttök azzal, hogy nem akartok büfészakra menni és nem is jobb mint egy szakma. Ott vannak az informatikai szakok az egyetemen, programtervező, mérnök, gazdaság, üzem mérnök informatikus. Ha bajotok van a büfédiplomákkal van pár diploma ami nem az és hasznos is végezzétek el;). Ha a bölcsésznél okosabbnak érzed magad, mehetsz informatikusnak, mérnöknek, közgazdásznak is!
2020. aug. 1. 18:56
 75/174 anonim ***** válasza:
78%

Nem érdekel az öltöny, ha ennyire frusztrál a diplomanélküliség ott a pótfelvételi még időben vagy.

2020. aug. 1. 18:57
 76/174 anonim ***** válasza:
27%
72. Akár orvossal, jogásszal! Küldd privátban a tanulmányi eredményeid, küldöm én is! Csúnyán beégnél!
2020. aug. 1. 18:57
 77/174 anonim ***** válasza:
93%

olvasom itt egy ideje a hozzászólásokat

basszus, aki hülye az hülye is marad, úgyse fogja megérteni a másik álláspontját, felesleges körök ezek

azt írja "diplomás lenéző okostojások", de pont ő az, akinek a válaszából a lenézés sugárzik, vagyis inkább irigység

fergeteges :D

2020. aug. 1. 18:59
 78/174 anonim ***** válasza:
0%
75. Engem nem frusztrál a diplomanélküliség! Ha a diploma olyan emberré tesz, mint az itt megnyilvánuló diplomások többsége, akkor áldom is az eget, hogy nem mentem!
2020. aug. 1. 18:59
 79/174 anonim ***** válasza:
100%

de pont, hogy a diplomások mind nagyon kulturált válaszokat adtak, ahogy itt elnézem, a nem diplomások kezdtek el sértő dolgokat írni aztán úgy állítják, be hogy ők vannak lenézve

senki nem nézte le őket

2020. aug. 1. 19:02
 80/174 anonim ***** válasza:
88%
Aki azt írta, hogy felvették volna bárhova annak azt rom, hogy ha felvesznek az kevés, el is kell végezni. Talán felvettek volna villamosmérnöknek és amint lehet ki is potyogtál volna.
2020. aug. 1. 19:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!