Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista csajok. Összejönnétek alacsony végzettségű férfival?
23.-nak.
Senki nem bántott meg semmivel, és nem gyűlölöm a nőket, csak a helyükön kezelem őket.
Tény, hogy a párkapcsolathoz pénz kell, és az is, hogy amikor a nők előjönnek azzal, hogy nekik diplomás pasi kell, azt 100-ból 99 nem úgy érti, hogy egy bölcsész, vagy alsós tanító, irodalmár,... hanem úgy, hogy sebész, IT-s, mérnök,... és hasonszőrű pasik.
Nekem tényleg volt takarító és elég ismert komolyzenész barátnőm is, meg egy rakás sportoló, TF-es diplomával. És férfiként tényleg semmi pluszt nem adott a dolog. Bár...ha egy IT-s, vagy mérnök sráccal jártam volna, akkor én is megtapasztalhattam volna azt a hatalmas szellemi kifinomultságot, amit a nők keresnek. >:)
Könyörgöm! A felsőoktatásban "tanulók" nagy százaléka nem képes egy nyomorult középokú angol vagy német nyelvvizsgát letenni évek alatt, úgy, hogy eleve nem nulla tudással mennek oda! És ezek tények!
Nincs is miről beszélni ezek után, hogy milyen emberek is járnak oda.
Megint olyanok tudják, hogy kik járnak oda, akik maximum a falat festeni mentek be.
És ti ítélkeztek. Rajtatok kívül senki nem volt sértő.
Ha ennyire szarnak érzitek a diplomás embereket, akkor nem kell diplomás nőkkel ismerkedni. Egyébként is szarnak rátok..........
"Megint olyanok tudják, hogy kik járnak oda..."
Mint mondottam, a volt osztálytársaim mind oda jártak, és full ostoba volt mind. De elvégezték. Szóval tudom, kik jártak a környezetemből oda.
Amúgy érdekes, arra senki nem reagált, hogy egy egyszerű középfokú nyelvvizsgát se képes lerakni nagy százalékuk, pedig arra még egy általános iskolás is képes!
Fuhh de nagy követelmények lehetnek!
Elismerem, van egy-két elit egyetem (mondjuk az orvosi), de a nagyja főiskola sza.rt sem ér (ami az oktatás színvonalát illeti).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!