Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetemista csajok. Összejönné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista csajok. Összejönnétek alacsony végzettségű férfival?

Figyelt kérdés
De most komolyan.

2020. aug. 1. 16:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/174 anonim ***** válasza:
16%

23.-nak.

Senki nem bántott meg semmivel, és nem gyűlölöm a nőket, csak a helyükön kezelem őket.

Tény, hogy a párkapcsolathoz pénz kell, és az is, hogy amikor a nők előjönnek azzal, hogy nekik diplomás pasi kell, azt 100-ból 99 nem úgy érti, hogy egy bölcsész, vagy alsós tanító, irodalmár,... hanem úgy, hogy sebész, IT-s, mérnök,... és hasonszőrű pasik.

Nekem tényleg volt takarító és elég ismert komolyzenész barátnőm is, meg egy rakás sportoló, TF-es diplomával. És férfiként tényleg semmi pluszt nem adott a dolog. Bár...ha egy IT-s, vagy mérnök sráccal jártam volna, akkor én is megtapasztalhattam volna azt a hatalmas szellemi kifinomultságot, amit a nők keresnek. >:)

2020. aug. 1. 17:44
 42/174 anonim ***** válasza:
70%
Na megint a diplomásoknak kell védekezni azért, mert van pár hülye, aki elvégez egy büfészakot és persze rögtön ezt emelik ki. Csak tudjátok kb ez olyan ritkaság, mint a nem diplomások között, nagyon intelligens ember.
2020. aug. 1. 17:48
 43/174 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm feltettek az egyetemista lányoknak egy kérdést. Mi arra válaszoltunk. Arra hogy nem tetszenek a válaszok.... megértem, de ti is értsétek meg a mi indokainkat. Nekem mindenki a családból szakmunkás. Nem érhet az a vád hogy semmibenézem a szakmunkásokat, mert nem. Igenis kellenek, de értsétek meg az érveinket. (az 5.válasz voltam) Attól hogy itt megy a vita az egyetemisták és a nem egyetemisták között a véleményünk nem fog megváltozni, és teljesen feleslegesen veszekszünk egymással.
2020. aug. 1. 17:50
 44/174 anonim ***** válasza:
79%
41-es remélem téged is a helyeden fog kezelni egyszer végre valaki. Megérdemelnéd. Amúgy meg tanulj meg szöveget értelmezni. Általános iskolai dolog, nem kell hozzá diploma se.
2020. aug. 1. 17:52
 45/174 anonim ***** válasza:
10%

Könyörgöm! A felsőoktatásban "tanulók" nagy százaléka nem képes egy nyomorult középokú angol vagy német nyelvvizsgát letenni évek alatt, úgy, hogy eleve nem nulla tudással mennek oda! És ezek tények!

Nincs is miről beszélni ezek után, hogy milyen emberek is járnak oda.

2020. aug. 1. 17:59
 46/174 anonim ***** válasza:
81%
Némelyik hozzászóló száján kiesett jó pár munkaegység.
2020. aug. 1. 18:04
 47/174 anonim ***** válasza:
7%
Abban az országban, ahol egy Zimány Linda eljuthat a jogi egyetemen egy államvizsgáig, én nem menőznék a diplomámmal, sem azzal, hogy ők milyen magasröptű beszélgetésekre képesek kizárólag egymással (mondjuk a valóban intelligensek nem is teszik).
2020. aug. 1. 18:09
 48/174 anonim ***** válasza:
93%

Megint olyanok tudják, hogy kik járnak oda, akik maximum a falat festeni mentek be.

És ti ítélkeztek. Rajtatok kívül senki nem volt sértő.

Ha ennyire szarnak érzitek a diplomás embereket, akkor nem kell diplomás nőkkel ismerkedni. Egyébként is szarnak rátok..........

2020. aug. 1. 18:10
 49/174 anonim ***** válasza:
91%
Fiatal egyetemista pasi vagyok, tudom, hogy nem rólam szól a kérdés de azért írok, remélem nem baj. Én is diplomás nőt akarok. Ismerek olyan nőt aki érettségivel rendelkezik és undorító módon elszállt magától, csak mert szép. Szerintem gáz ha egy tanulatlan nő mint ő, annyira beképzelt. Elmegy valami büfé okj re érettségi után és szép mellé, majd azt hiszi, hogy övé a világ. Ez nem egyedi eset, más is van így. Van persze aki normális is és nem akar egyetemre menni de velük sose találtam közös hangot. Tehát ha normális a nem egyetemista fiatal, nincs közös hang vele sajnos, viszont sajnos a legtöbb még csak nem is normális. 39 nek mondom, hogy nem mindig ok nélkül szidják őket, bár tényleg sokszor csak frusztráltságból, viszont tényleg vannak haszontalan diplomák.
2020. aug. 1. 18:11
 50/174 anonim ***** válasza:
21%

"Megint olyanok tudják, hogy kik járnak oda..."

Mint mondottam, a volt osztálytársaim mind oda jártak, és full ostoba volt mind. De elvégezték. Szóval tudom, kik jártak a környezetemből oda.

Amúgy érdekes, arra senki nem reagált, hogy egy egyszerű középfokú nyelvvizsgát se képes lerakni nagy százalékuk, pedig arra még egy általános iskolás is képes!

Fuhh de nagy követelmények lehetnek!

Elismerem, van egy-két elit egyetem (mondjuk az orvosi), de a nagyja főiskola sza.rt sem ér (ami az oktatás színvonalát illeti).

2020. aug. 1. 18:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!