Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista csajok. Összejönnétek alacsony végzettségű férfival?
#10: Elég egy pillantást vetni az itteni egyetemisták válaszaira, annak is elmegy a kedve tőlük, akinek eddig nem.
Amúgy random, mégis, hogy mondod meg, hogy kinek van diplomája és kinek nem?
"3 tanítóképzős csaj ismerősöm van. Egyikükről sem az intelligencia jut a környezetük eszébe. Vitázni képtelenek, tájékozatlanok."
Én meg ismerek két bunkó, alkesz villanyszerelőt, tehát az összes szakmunkás ilyen. Ilyen színvonalú az érvelésed.
#12: De, ez oda-vissza megy. Én pont az vagyok, aki szakmunkásból váltott át diplomásba. Az egyetemista csoporttársaim fele konkrétan lenézte az egyik műhelyes tanárt, aki csak egy szakmunkás volt, de mindenhez profin értett a műhelyben. Sőt, amikor a gyakorlati műhelyes óra volt, akkor a diplomás tanárt is többször helyesen kijavította.
Az egyetem elvégzése nem egyenlő azzal, hogy valaki annyira értelmes lesz. Rengeteg szakon röhögve, bárki összekaparhat egy diplomát. Rengetegen apu és anyu pénzén hozzák össze. Az én csoporttársaim közül, akinek elég jó volt az anyagi háttere, egyszerűen minden házit megvett és a vizsgák egy részét is kiküldte, megcsináltatta. Persze, tanultak így is, de nem lettek instant zsenik vagy jobb emberek.
Az a helyzet, hogy papírtól függetlenül és papírral is ugyanúgy hőzöng, aki hőzöng. A gólyatáborban megismert arcok közül senki sem változott óriásit a diplomaosztóra.
Sosem értettem, hogy egy büfé szakos mitől lenne művelt, és értelmiségi, vagy akár egy műszaki diplomás olvasott, és művelt?
Pl.: [link]
#14: Ugye, nem vagy diplomás?
Nem azt írtam, hogy a 3 ismerősöm miatt minden diplomás ilyen vagy olyan. Egy egyszerű szöveg értelmezése nem sikerült neked.
"Bizarr lenne összehozni közös programot, ha az egyik Rahmanyinov zongoraversenyre menne, a másik Fradi-Újpest fodbalmeccsre."
Szóval szerinted egy diplomás nem szokott járni focimeccsre? Kis buta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!