Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista csajok. Összejönnétek alacsony végzettségű férfival?
Az a baj, hogy hogy itt már pont a diplomásoknak kell védekezni. Ha diplomája van, biztos hülye, biztos nem ért semmihez, bezzeg a szakmunkás milyen kimagaslóan intelligens. Ez a támadási kényszer nem jellemző a diplomásokra.
Most az milyen lenne, ha elmondanád, hogy szakács vagy és rögtön mindenki fújogni kezdene, hogy biztos rosszul főzöl, bezzeg a szomszéd Julcsa néninek nincs papírja, mégis ő a jobb. Mindezt bármi alap nélkül.
Érdekes, eddig mindenki azt mondta hogy csak olyat illik elvárni, amit te is tudsz nyújtani.
A nő diplomás lesz. Akkor mi a gond azzal, ha azt várja, amit ő is tud nyújtani?
#22: Miért kéne a diplomásoknak védekezni? Ki írta, hogy a szakmunkások mind intelligensebbek, mint a diplomások? Ki írta, hogy a diplomások nem értenek semmihez?
Ha diplomásként neked ennyire nem ment a válaszok értelmezése, az téged minősít.
Az általad említett támadási kényszer meg ugyanúgy meglátszott a diplomás válaszadók egy részén is. Sőt, igazából akik a szakmunkások mellé álltak, mind azt írták, hogy diplomás és szakmunkás között is van értelmes és senki sem lesz instant értelmes az egyik csoporttól. Egyedül a diplomások között volt néhány válaszoló, aki azt írta, hogy a nem diplomásak bármiben is kevesebbek lennének.
Fura, amikor páran a saját válaszaitoknak mondtok ellent és észre sem veszitek.
Amúgy azt észrevettem - nem megbántva bárkit is - hogy inkább a diplomás nőknek degradáló alacsonyabb végzettségű pasival járni. Bennük van a kivagyiság, hogy "cöhh, én megcsináltam, ki vagy te, heee" (még ha az valami büfés szak is). A diplomás férfiak elnézőbbek ebben, ők simán összejönnek mondjuk egy érettségivel rendelkezővel is.
Amúgy meg csak annyit, középiskolában én voltam az osztályelső, szín ötös végig, meg az érettségn is, de nem mentem továbbtanulni. A sok bukdácsoló meg ment valami gagyi vagy fizetős szakra, és elvégezték, szóval olyan nagy "valami" nem lehet. Így hogy láttam, kik jártak a felsőoktatásba a volt osztálytársak közül, eléggé leértékelődött számomra egy diploma.
#20:
A családok első diplomásai közül akadhatnak magyarfodbal kedvelők.
Csak meg kell nézni egy gólyatábort! Csak úgy "sugárzik" az értelem és az intelligencia a leendő diplomásokról, ahogy képesek megalázkodni! :D
Érdekes, nekem az összes diplomás ismerősöm azt emelte ki, hogy tiszta buli, pia, nőzés/pasizás, szex, meg órákról lógás a főiskola/egyetem. Egy sem azt, hogy ők emiatt valami szuperintelligensek lettek.
Jól van, értjük. :)
Te ismerőseid = összes egyetemista és diplomás
A szakmunkások soha nem isznak, buliznak, szexelnek, helyette szabadidőben molekuláris biológiát tanulnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!