Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetemista csajok. Összejönné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista csajok. Összejönnétek alacsony végzettségű férfival?

Figyelt kérdés
De most komolyan.

2020. aug. 1. 16:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/174 anonim ***** válasza:
21%
Úgy látszik a gyik tele van diplomásokkal, és húzzák le a százalékát annak, aki nem ért velük egyet, mintha az bármit is számítana! Ehhez aztán kell intelligencia! saját magukat alázzák a gyik-en! Ezen is látszik, mennyi idióta kap diplomát! :D
2020. aug. 1. 17:28
 32/174 anonim ***** válasza:
99%
Jellemzően egy értelmiségi családi környezetből induló diplomás teljesen más érdeklődésű, mint egy "alacsony végzettségű". A mozgáskultúrájuk is más.
2020. aug. 1. 17:28
 33/174 anonim ***** válasza:
73%

29-es, a diplomások/hallgatók nem szórakozhatnak? Attól mert valaki jól érzi magát egy buliban, attól még utána ugyanúgy tanulhat jól és teljesítheti a vizsgákat. Nem robotok vagyunk, hanem emberek.

Ellenben a jó munkás ember mindennap apropó nélkül beül a kocsmába munka utána, aztán piásan haza tántorog, ha rosszabb fajta akkor beleköt másokba is. Róluk mi "sugárzik"?

2020. aug. 1. 17:29
 34/174 anonim ***** válasza:
68%
A diplomásokat kik pontozzák le? :D
2020. aug. 1. 17:29
 35/174 anonim ***** válasza:
20%

Egy intelligens diplomás nem jön ide vitatkozni a gyik-re egy anonim oldalra, mert tudja, hogy semmi értelme.

Ezzel szemben úgy látszik, hemzsegnek itt a diplomások, hogy megvédjék a mundér becsületét, és leállnak vitázni az általuk lenézett "aljanéppel". Milyen diplomájuk lehet ezeknek, te jó isten! :DD

2020. aug. 1. 17:31
 36/174 anonim ***** válasza:
81%
Ha tudod, hogy semmi értelme, te miért vagy itt? :D
2020. aug. 1. 17:34
 37/174 anonim ***** válasza:
24%
36. Nekem nincs diplomám, én nem érhetek fel szellemileg a diplomás szuperintelligens emberekhez, én csak egy csőcselék vagyok! Szóval itt lehetek.
2020. aug. 1. 17:35
 38/174 anonim ***** válasza:
81%

Miért ne jöhetne ide bárki kérdés kiírni, válaszolni? Hol látsz olyan szabályt, hogy ide már pedig csak egy tanulatlan, bunkó regisztrálhat?

Teljesen értelmesnek tartom magam, tanult vagyok, de olykor akad kérdésem ezzel azzal kapcsolatban és még képzeld el olyan is előfordul, hogy ha látok egy érdekes témát, akkor ott kifejtem én is a nézőpontomat. Ez aztán tényleg ördögtől való dolog. Hmm megyek is gyorsan vissza adom a diplomámat. Felháborító. Amúgy csak mondom, hogy vitázni bárhol lehet, bármilyen témában. Te szerintem a veszekedésre gondoltál. Veszekedni nem szoktam, max eszmecserét vagy vitát folytatni.

2020. aug. 1. 17:35
 39/174 anonim ***** válasza:
87%

36#

Ki mondta, hogy csőcselék vagy? Olvasd már vissza kérlek a válaszokat, sehol nem látok ilyet. Értelmesen kifejezték jó páran, hogy mit miért gondolnak és kit választanának. Senki nem szidott. Kulturáltan leírták a nézőpontjukat. Pont, hogy a diplomásokat szidják orrba szájba mindig ok nélkül.

2020. aug. 1. 17:39
 40/174 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem egy embert a tudása és a tettei minősítenek.

Aki ért a természettudományokhoz, a gazdasághoz, a kultúrához, több nyelven beszél és az átlagosnál mélyrehatóbb ismeretei vannak a szakmájáról, az tiszteletre méltó. Papírral, vagy anélkül.

Aki kocsmázik, piál, drogozik, mindenkivel összefekszik, agresszív, provokál másokat és nincs igénye a tanulásra az megvetendő. Papírral, vagy anélkoül.

Szomorúnak tartom, hogy legtöbben a másik oldal lehúzásával és szélsőséges eseteinek általánosításával akarnak többnek tűnni annál. Papírral, vagy anélkül..

2020. aug. 1. 17:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!