Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista csajok. Összejönnétek alacsony végzettségű férfival?
45.-nek.
Mer az nem kell a munkájukhoz. Tudod, mint amikor itt a Gyakorin minden héten leírják egy csomóan, hogy ők Youtube videókból tanultak programozást, és most papír nélkül dolgoznak a NASA-nál, havi 2M-ért.
Meg hallás alapján, japán rajzfilmekből meg koreai dalokból tanultak meg anyanyelvi szinten egy ázsiai nyelvet.
Mondjuk mert nem idegennyelvi szakra mentek. Nekem pl. van nyelvérzékem, másnak nincs. Viszont én hülye vagyok a gépészethez, más meg nem.
Meg azt tegyük hozzá, hogy sok helyen a nyelvoktatás a béka segge alatt van.
"ha ilyen könnyű, akkor miért nem mentek jogi egyetemre ti is? Biztos a szakmunkások értelmesebbek mind!"
Mert valaki pl. nem látta értelmét valami bölcsész/büfés főiskolára menni, talán azért? Inkább tanult egy értelmes szakmát.
De elmondanám, hogy rengeteg "csak" érettségivel rendelkező ember ugyanúgy el tudná végezni a főiskolát (ha akarná), mint ti, azért ennyire ne legyetek elszállva magatoktól, hogy olyan nagy valami, és jöttök ezzel az "én már nem is ismerkedem egy érettségizettel", mert nem vagyunk egy szinten dumával. Mert nálatok egy érettségizett/szakmunkás kimerül az alkoholista kék svájcisapkás gyári munkásban. Vicc.
Itt a gykn a kőműves okosabb a fogorvosnál. A bölcsész az csak filozófus lehet, és persze mindenképp hülye, na meg minden olyan szak, ami számukra ismeretlen, az büfészak.
És persze minden egyetemista alkoholista :) biztos velük van tömve a hajnalban a talponálló.
Na már a jogi egyetem is büfészak :D mondom.
Bár csak azt a rettentő nehéz szobafestést tanultam volna....
Bocsi, de én is el tudnám végezni akármelyik szakmunkásképzőt.
"Bocsi, de én is el tudnám végezni akármelyik szakmunkásképzőt."
Akkor miért nem tetted? Több hasznod lett volna, mint így.
Ennyi erővel, bocsi, de én is el tudnám végezni a jogi egyetemet, ha Zimány Linda is végigment rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!