Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetemista csajok. Összejönné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista csajok. Összejönnétek alacsony végzettségű férfival?

Figyelt kérdés
De most komolyan.

2020. aug. 1. 16:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/174 anonim ***** válasza:
49%
2020. aug. 1. 18:16
 52/174 anonim ***** válasza:
100%

45.-nek.

Mer az nem kell a munkájukhoz. Tudod, mint amikor itt a Gyakorin minden héten leírják egy csomóan, hogy ők Youtube videókból tanultak programozást, és most papír nélkül dolgoznak a NASA-nál, havi 2M-ért.

Meg hallás alapján, japán rajzfilmekből meg koreai dalokból tanultak meg anyanyelvi szinten egy ázsiai nyelvet.

2020. aug. 1. 18:16
 53/174 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem az egyetemi hallgatók előbb nyelv vizsgáznak le mint a a szakmunkások nem? Kicsit vicces ha a szakmunkás jön azzal, hogy az egyetemista nem tud tanulmányi eredményt elérni. Zimány Linda tényleg szégyen, viszont akkor ha ilyen könnyű, akkor miért nem mentek jogi egyetemre ti is? Biztos a szakmunkások értelmesebbek mind!
2020. aug. 1. 18:17
 54/174 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk mert nem idegennyelvi szakra mentek. Nekem pl. van nyelvérzékem, másnak nincs. Viszont én hülye vagyok a gépészethez, más meg nem.

Meg azt tegyük hozzá, hogy sok helyen a nyelvoktatás a béka segge alatt van.

2020. aug. 1. 18:23
 55/174 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként milyen statisztika van rá, hogy a nagyjuk nem tud nyelv vizsgázni? Ezt csak úgy mondod vagy tudod is? Akkor kik raknak le könnyen nyelv vizsgát a szakmunkások? Nekem gimiben voltak ismerőseim akiknek már ott megvolt a felsőfokú. Biztos a legtöbb villanyszerelő okosabb és jobban beszél nyelveket (persze nem az aki külföldön dolgozik régóta, az más). Hiába jössz azzal, hogy jaj a hülye egyetemisták, attól nem okosabbak a szakmunkások. Mellesleg leírnád nekem, hogy melyik egyetem szerinted ami szart se ér és miért? Vagy főiskola.
2020. aug. 1. 18:24
 56/174 anonim ***** válasza:
0%

"ha ilyen könnyű, akkor miért nem mentek jogi egyetemre ti is? Biztos a szakmunkások értelmesebbek mind!"

Mert valaki pl. nem látta értelmét valami bölcsész/büfés főiskolára menni, talán azért? Inkább tanult egy értelmes szakmát.

De elmondanám, hogy rengeteg "csak" érettségivel rendelkező ember ugyanúgy el tudná végezni a főiskolát (ha akarná), mint ti, azért ennyire ne legyetek elszállva magatoktól, hogy olyan nagy valami, és jöttök ezzel az "én már nem is ismerkedem egy érettségizettel", mert nem vagyunk egy szinten dumával. Mert nálatok egy érettségizett/szakmunkás kimerül az alkoholista kék svájcisapkás gyári munkásban. Vicc.

2020. aug. 1. 18:26
 57/174 anonim ***** válasza:
92%

Itt a gykn a kőműves okosabb a fogorvosnál. A bölcsész az csak filozófus lehet, és persze mindenképp hülye, na meg minden olyan szak, ami számukra ismeretlen, az büfészak.

És persze minden egyetemista alkoholista :) biztos velük van tömve a hajnalban a talponálló.

2020. aug. 1. 18:27
 58/174 anonim ***** válasza:
89%

Na már a jogi egyetem is büfészak :D mondom.

Bár csak azt a rettentő nehéz szobafestést tanultam volna....

Bocsi, de én is el tudnám végezni akármelyik szakmunkásképzőt.

2020. aug. 1. 18:29
 59/174 anonim ***** válasza:
15%
Aki nem tud letenni egy nyelvvizsgát, évek alatt úgy, hogy kb. már általános iskola óta tanulja, és tudja, hogy kell a diplomához, az egy nyomorék. Kár, hogy nem vezették be, hogy csak nyelvizsgával lehet jelentkezni felsőoktatásba. Jó szűrő lett volna, mert aki erre is képtelen, az ne kapjon diplomát. Ehelyett most még könnyítést is kapnak a kis "okostojások", hogy a vírus miatt most kiválthatják a nélkül.
2020. aug. 1. 18:30
 60/174 anonim ***** válasza:
0%

"Bocsi, de én is el tudnám végezni akármelyik szakmunkásképzőt."

Akkor miért nem tetted? Több hasznod lett volna, mint így.

Ennyi erővel, bocsi, de én is el tudnám végezni a jogi egyetemet, ha Zimány Linda is végigment rajta.

2020. aug. 1. 18:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!