Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetemista csajok. Összejönné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista csajok. Összejönnétek alacsony végzettségű férfival?

Figyelt kérdés
De most komolyan.

2020. aug. 1. 16:23
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/174 anonim ***** válasza:
100%

De éppen ez a lényeg, hogy nem végzi el.

Egy főiskola vagy egyetem elvégzése az akarat és a kitartás fokmérője is.

Ha valakinek van lehetősége tanulni tanuljon és minél több embernek legyen, ez lenne a cél. Az ismeretek megszerzése, összefüggések felismerése és átlátása sosem lesz haszontalan.

2020. aug. 1. 18:32
 62/174 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig úgy gondolom, hogy aki szarozza a felsőoktatást, az egyetemistákat, meg ilyen rossz egyetem, olyan büfészak, az valójában féltékeny, mert neki nem volt lehetősége tanulni. Ennyi. Nincs ezen mit szépíteni. Sokszor nem elég a tudás, mert azért kell a pénz a könyvekre, a megélhetésre, ha pl. valaki vidéki és nem tud a városba menni tanulni, mert nincsenek meg a lehetőségei sajnos. Ez van. Nem irigykedni kell, meg szidni a diplomásokat. Ahol én lakom volt egy lány régen mindig szidta így a hülye egyetemek, semmi értelme, mert úgyse ér el vele semmit. Kiderült azért volt ilyen, mert sajnos neki nagyon szar anyagi háttere volt. Nem tudott eljutni egyetemre. Aki hasonlóan irigy az ne azt bántsa már, akinek viszont volt lehetősége tanulni. Nem azoknak az embereknek a hibája az ő nyomorúsága. Amúgy én egy olyan szakon végeztem, amit sokszor lenéznek hogy nem ér semmit. Hát bocsika, de azért én nekem kellett ott is bőven tanulnom. Rengeteg éjszakát átvirrasztottam miközben készültem a vizsgákra, úgy hogy ne mondja nekem azt senki hogy szart sem ér, amit megszereztem diplomát. Tény, hogy nem egy orvosi volt, de basszus nem lehet mindenki orvos. Én tudom magamról, hogy nem vagyok orvosnak való. Pont ettől szép az élet, hogy ennyi fajta életút, embertípus van. Nem nézem le a szakmunkásokat sem, az ő munkájuk is fontos. Kőművesek nélkül nem lenne házunk, villanyszerelő nélkül világítás sehol. De kérdezem, akkor engem miért néz le egy nem egyetemet végzett ember?
2020. aug. 1. 18:33
 63/174 anonim ***** válasza:
24%
De nem is értem, most komolyan, itt vitáztok egy általatok lenézett, butábbnak tartott szakmunkás emberrel, és győzköditek. Pedig elvileg szóba sem álltok vele, csak a saját "körötökkel". De ha tudjátok, hogy nem intelligens, minek? Ez aztán rohadt magas intelligenciára utal! :D
2020. aug. 1. 18:36
 64/174 anonim ***** válasza:
85%
Hasonló a hasonlóval. Diplomásként, ilyen barátaim is vannak. Nem döntés kérdése, hanem természetes, hogy köztük mozgok. Lehet hüttyögni, attól még az igazság az, hogy nem lenne miről beszélgetni. Viszont, azt sem értem, hogy miért sértődnek a nem diplomások, mikor megírjuk az igazat. A képzetlen nem érzi cikinek, hogy értelmiségi társaságban meg sem tudna nyikkanni?
2020. aug. 1. 18:38
 65/174 anonim ***** válasza:
17%

"Ha valakinek van lehetősége tanulni tanuljon és minél több embernek legyen, ez lenne a cél."

Miért is?? Ja lassan már nem találsz kőművest, villanyszerelőt, burkolót, asztalost, mert mindenki megy meg kb. mindenkit fel is vesznek a felsőoktatásba (vagy fizetik). De bölcsészből Dunát lehetne rekeszteni. És azt sem mondanám, hogy jobban keresnek, mint egy szorgos jó szakmunkás. De biztos ez a cél, Feszíteni az öltönyben valami semmitérő munkával, az a menő.

2020. aug. 1. 18:39
 66/174 anonim ***** válasza:
82%
Akkor aki szidja az egyetemek hasznát, hogy nem érdemes büfédiplomát szerezni, azoknak elmondom, hogy a mi osztályunkból hova mentek. Fizika szak, mérnökinformatika szak, mérnök szakok, gazdasági szakok. Ezek közül melyiket végezné el könnyen egy szakmunkás? Én az egyiken vagyok ezek közül. Nem kell feltétlenül büfédiplomát szerezni, mehettek mérnökinformatikusnak is, ha ti nem vagytok butábbak mint az egyetemisták. Akkor diplomások is lehettek és még sokra is vihetitek a tudással. Hajrá.
2020. aug. 1. 18:39
 67/174 anonim ***** válasza:
84%
Több hasznom lett volna? Mégis miből gondolod? Azt sem tudod mivel foglalkozom,de biztosan többet érne velem a társadalom, ha körmös lennék, vagy mit tudom én milyen okjt végeznek a nők.
2020. aug. 1. 18:41
 68/174 anonim ***** válasza:
15%

"A képzetlen nem érzi cikinek, hogy értelmiségi társaságban meg sem tudna nyikkanni?"

Igen, mert az az általános (főleg Magyarországon), hogy egy baráti társaságban a maghasadásról, a mélységi magmás kőzet-és ércképződésről, meg a kvantumfizikáról beszélgetnek. :D

Voltam diplomás társaságban, semmivel sem különbek egy baráti beszélgetésnél, mint bárki más, már amelyik nincs elszállva magától (mint te).

2020. aug. 1. 18:43
 69/174 anonim ***** válasza:
92%

Nekünk is voltak nem diplomás barátaink, még a suli alatt lemorzsolódtak, mert nem értették mi az, hogy vizsgaidőszak, mi az hogy korrigált kreditindex, hogy miért tanulunk, hogy miért nem érünk rá minden délután.

Sosem mi közösítettük ki őket.

2020. aug. 1. 18:46
 70/174 anonim ***** válasza:
17%

Bármelyik itteni okoskodó "egyetemistával" nyilvánosan össze merem vetni a középiskolás tanulmányi eredményeim, és az érettségi eredményeim is, és hogy abban az évben milyen egyetemekre vagy főiskolára vettek volna fel csupán a pontjaim alapján (jelzem: kb. bármelyikre!).

Csak kb. mindenki megszégyenülne. Szóval itt ne mondja senki, hogy nem tudná egy szakmunkás se elvégezni, mert az hazudik!

2020. aug. 1. 18:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!